Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xenna21

do ORZESZEK !! prosze wejdz !!

Polecane posty

Gość xenna21

hej:) wypowiadalas sie na moj temat "prostowanie wlosow metodami naturalnymi" ale juz mi pozniej nie odp.:/ a mi bardzo na tym zalezy!! mowilam, ze jak nie odpiszesz mi to zaloze specjalny topic dla Ciebie:P naprawde bardzo Cie prosze abys mi odpisala, podaje adres do tego tematu:) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3188545 dzieki!!:)))

Gość xenna21
hm chyba sie niedoczekam:/

czesc.. sorki ze nie odp ale padł mi komp...postaram sie odpowiedziec Ci napytania... kup płyn do trwałej Joanna - tani i dobry.. z tym rozczesywaniem to jest tak ze musisz je rozczesuwac we wszystkie strony wiec od gory na dól i w boki WE WSZYSTKIE STRONY to jest cały sekret... płyn nie niszvzy włosów.. ja robiłam zabieg raz w mies .. i efekt mam juz baaardzo długo ... ale muszsz to bardzo dokładnie przemyslec bo juz nigdy mozesz nie miec kreconych włosów .. jesli bedziesz miala jeszcze jakies pytania to chetnie odp .. powodzenia

Gość xenna21
ooo jestes!! super, dzieki za odpowiedz!:) ale mam jesczze kilka pytan, czy jesli mam wlosy rozjasnione (pasemka) to mi to cos da?? tzn mam juz odrosty z 10 cm, ale wlosy mam troche dalej siegajace niz lopatki, teraz chce miec naturalny kolor wlosow i czekam az mi odrosna i wlasnie nie wiem czy mi cos ten plyn da, jesli mam pasemka:/ a wlosy nie mam krecone, ciekzo to opisac, bardziej takie fale puszyste i marza mi sie proste, gladkie wlosy... i jeszcze jedno, pisalas, ze juz nigdy moge nie miec tych falowanych wlosow, ale przeciez jak wlody odrosna, to odrosna naturalne i znowu bedzie trzeba je potraktowac plynem... szczerze mowiac tak sie napalilam na ten sposob, ze szok:) w koncu jakas inna metoda na proste wlosy na dluzej:)

Gość uppppppppppppppppppppp

czesc XENNA21, ja w sumie robiłam sobie ten zabieg moze 5 razy i uwierz mi , ze włosy juz nie robia sie takie skręcone nawet po odrosnięciu.. mie wiem na czym to polega ale u mnie tak było i jest.. ocywiscie nie mam prostych drutów , ale fajnie sie układają.. a jesli chodzi o pasemka to wydaje mi sie, ze nie jest to przeszkodą. jedynie moze zejsc ci farba jesli masz jakis kolor oprocz pasemek.. pozdrawiam