Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deska

urośnie mi Biust????

Polecane posty

Gość Deska

Mam pytanie do którego roku zycia rosnął wam biust???:( mam 18 lat i nie mam prawie nic jestem załamana ze tak juz zostanie :(

Gość Deska
no ejj :(

Gość sabineczka
biust rosnie przez cale zycie: wielkosc zalezy od wagi, od tego czy bierzesz jakies hormony, od ciązy

Gość Deska
dziękuje Ci podtrzymałas mnie troszkę na duchu..:(

Gość dgfdg
www.wiekszepiersi.forumer.pl

Gość 25 25 25
mnie ostatnio urósł ;)

Gość dnnnnnnnnnnnnnnnoooo
hej, ja mam 19 lat i tez jestem plaska;/ mlodsze dziewczyny maja ode mnie piersi o 2 rozmiary wieksze a ja szkoda gadac... i wcale nie jestem jakas chudzina, mam nawet pare kg nadwagi;/

Gość .....sabrina....
po czym?tak sam z siebie czy coś robiłaś?

a mi urosl biust jak przytylam, ale to normalne, tylko ze jak zaczelam sie odchudzac to pierwsze co to stracilam to ten rozmiar :( pamietam tez jak po tabletkach anty. strasznie szybko mi urosl. rozs w oczach ;) ciekawa jestem czy sa jakies skuteczne cwiczenia...

Gość kafelka
Podobno rośnie do 24 roku życia. Ja mam 21 lat i powiem Ci, że mój biust stale rośnie. Myślę, że to sprawa bardzo indywiudalna. W każdym razie nie martw się na zapas, masz jeszcze dużo czasu ;)

Gość he he he
a jakie tabsy zazywalas?

Gość MONIKA NOWACKA
hm.... no więc dziewczyny musicie zajrzeć na nowe forum, link do niego ktos poał wyżej, mozecie takze spróbować z autosugestią i masazami a takze ziółkami i innymi tabletkami, a przedewszystkim patrzcie na swój biust optymistycznie i cieszcie sie z niego to od razu bedzie lepiej :):):) ja mam małe piersi pełne A male B i ciągle masuje takim specjalnym bardzo prostym masazykiem i są one pełniejsze. nie są duże ale są jedrne i mój chłopak jest z nich bardzo zadowolony i dziś mi to okazał :d

Gość deska
Moniko ale trzba mieć co maskować :(:(:(

Gość gosiak00

Gość deska
Boje sie ze zaden facet nie bedzie ze mną chciał być... ech...

Gość gosiak00
E tam. Przesazdasz... Ja wiem jakimi to komplekasami napawa,ale... faceci wbrew pozorom nie sa tacy ze cycki to na pierwszym miejscu.Liczy sie caloksztalt - na prawde- wazne jest to jak wygladasz i co soba prezentujesz... Piersi to tylko dodatek ladny badz mniej ladny - t nieistotne... Ja mam okropne kompleksy na punkcie swoich piersi(male B - pelne A) zawsze uwazalam ze chlopak mnie chce ale jak sie rozbiore to juz mnie niebedzie chcial... Ale moje piersi podobaly sie facetom - mowili ze sa akurat do mojej figury... Nie wiem czy to byly klamstwa czy nie - wazne ze nie piersi sa najwazniejsze. Przed tym jak sie rozbieralam mowilam ze niejestem piekna - ze mam male piersi - bardzo male...( w staniku tego nie widac bo nosze usztywniany i wypelniany:) ) Co mi odpowiedzial moj terazniejszy chlopak?? Piersi nie sa wazne... Nawet gdyby ich nie bylo - nie przeszkadzaloby mi to...:)

Gość baksiu06
a ja też wyglądam jak wieszak ale niech nikt mi nie mówi że to nie tak źle ja sie nie moge do tego przyzwyczaić mam 23 lata i niepełne A

Gość Pragnąca większych piersi
Na stronie www.puderniczka znajduje się forum o naturalnym powiększaniu piersi. Stronka jest w budowie, ale forum już działa. Znajdziecie tam wiele informacji o tym jak za pomocą ziół , masaży, diety, ćwiczeń itd powiększyć piersi

Gość AnKKKa
mi sie zdaje ze takie rzeczy jednynie ujędrniają biust a nie pomagają go zwiekszyc

Gość MONIKA NOWACKA
Nie koniecznie tylko ujędrniają, po niektóryh zniołach a czasami i po autosugestji dziewczyny zauwazały zwiększenie biustu, ale wydaje mi sie ze to wszystko zalezy od organizmu , czemu my też nie mozęmy miec dużych cycusiów?? ja to marze o takiem pełnym 75C a mam narazie małe B i dokładnie 17 lat i siedem miesięcy :D mam nadzieje ze urosną, chociaz nie wiem bo jestem wysoka i szczupła, a ujedrniłam sobie ładnie piersi własnie przez masaz :D i jestem bardziej zadowolona :) trzeba sie zaakceptowac :P

Gość Deska
miało być "trzeba mieć co masować"

Gość MONIKA NOWACKA
do deska----> a mozesz mi napisac swoje wymiary, przepraszam ze tak pisze od razu nie jestem ciekawska, tylko wydaje mi sie ze zawsze jest co masowac !!!

Gość 25 25 25
mnie sam z siebie urósł, nic nie robiłam, zmiana jednak niewielka, ale zawsze to coś!;)

Gość 25 25 25
mnie sam z siebie urósł, nic nie robiłam, zmiana jednak niewielka, ale zawsze to coś!;)

Gość Ach to ja
A czy Twoja mam i babcia maja duzy biuścik?? To jest dyktowane genetycznie, więc poprostu popytaj sie mamy jak u niej było z biuścikiem :)

Gość Deska
Moja mama ma spory biust no ale urodziła 2 dzieci :) no mój buścik to niepełne A :( jestem raczej drobną dziewczyną boje sie ze to moze jakies problemy z hormonami albo tarczycą..

Gość wewe
jestem mala, drobna, dawno skonczylam 18 lat i nic mi nie uroslo, piersi mam malutkie, ale czy to powod do rozpaczy:):):)

Gość Deska
Moze ktoś jeszcze sie wypowie jak u niego wyglądało rośnięcie piersi?? w którym wieku sie zatrzymało czy dalej rośnie? proszę

Gość Acha to ja
Ale zapytaj się mamy, czy i ona miała taki mały biuścik na początku Wiesz... Piersi mogą urosnąć po tabletkach hormolanlych-ale nie truj się na siłę!! Nie warto. A zresztą- sądzę, że jeśłic hłopak leci tylko na Twój biust to ni ejest Ciebie wart. Chcesz być zabawką?? Poczekaj jeszcze:) Mi urosły w 7klasie już i się tego wstydziłam, a teraz jestem dumna. Jak są to niedobrze, jak i nie ma- także:) Będzie dobrze:) Lepiej mieć malutki biuścik, aniżeli wielkie krosty na twarzy tak jak ja- mam 70D, ale przy takiej twarzy, to jakoś teżmi ciężko... Pozdrawiam Cie serdecznie:)