Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertya

Własnie zrobiłam test...

Polecane posty

Gość qwertya

Wynik- pozytywny. ręcę mi się trzęsą, jestem w szoku.. już od kilku miesięcy nam nie wychodziło i kiedy stwierdziłam, że nie ma sensu okres zaczął mi się spóźniać 5 dni... Co teraz powinnam zrobić? (jestem 7 dni po spodziewanej miesiączce)

Jeżeli nic złego się nie dzieje,zaczekaj tydzień lub dwa i idź na wizytę do ginekologa. A tak po za tym...GRATULUJĘ!!!! :):):)

Gość JA TEŻ GRATULUJĘ ALE....
I BARDZO ZAZDROSZCZĘ BO TEŻ BARDZO BYM CHCIAŁA

Cieszyć się :D GRATULACJE :) 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Gdzieś za 2 tygodnie możesz iść do gina. Dobrze się odżywiaj, dbaj o siebie... POWODZENIA :)

gratuluję :) 🌻

Gość ala1980
gratuluje a ja jutro rodze..czeka cie wspaniala 9 miesieczna przygoda..

Gość Nattasza 25
nic tylko trzymac kciuki :)

Gość GRATULUJĘ
Pozdrawiam gorąco

Dołączam również swoje gratulacje. I niech Twój przypadek posłuzy innym za przykład. Wielokrotnie z ogromnej chęci posiadania dziecka nie bardzo sie udaje i w momencie kiedy sobie odpuszczamy, nasz organizm zaczyna prawidłowo funkcjonować bo bez stresu i napiecia a wtedy zaczyna działać natura. I mówienie zeby \"wyluzować\" jest nak najbardziej celne. Jeszcze raz gratuluję.

Gość ja22
dbaj o siebie! Też miałam pozytywny wynik testu, ale niestety...Test się pomylił.Oby Tobie się udało !!!!

Gość qwertya_p
Dziękuję wszytskim :) A mozliwe jst, żeby test się pomylił? Ja22- a miałaś jakieś objawy oprócz spóźniającego się okresu?

Gość oliwia13
mało prawdopodobne zeby test sie pomylił :-) Dla pewności i spokojnego snu zrób jeszcze jeden test z samego rana. Jestem pewna ze znow zobaczysz 2 kreski :-) A potem do lekarza. Usg dopochwowe już w tydzień po terminie @ jest w stanie wykazać ciążę (widać pęchęrzyk) Życzę wszystkiego dobrego :-)

Gość qwertya_p
dziś zrobiłam drugi test- pre- test. też wyszedł pozytywny. (przedtem był Quick view). mam nadzieję, że ginekologpotwierdzi ciąże...

Gość sabcial
słuchaj GRATULACJE ja wczoraj robiłam i niestety wyszedł negatywny ten qUICK VIEW -słuchaj qwertya a Tobie ten jaki wyszedł cos te testy nie bardzo moim zdaniem wolę bobo test?

gratulacja-❤️ ja tez bym tak chciała:)...zazdroszcze...;)

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
Oprócz spóźniającego się okresu to jeszcze ból piersi i brzucha (tak jakbym zaraz miała dostać @). Czasami miałam tez nudności, ale jak widać urojłam to sobie :(. Najlepsze, że do dziś nie mam @. Spóźnia się już miesiąc, a lekarz nie wie czemu. Mówi, że wszytko ok. Miałam robione wszytkie mozliwe badania :( A tak chciałabym, aby to była jednak dzidzia!Może kiedyś i mi się uda. Pozdrawiam i naprawdę szczerze gratuluję!!!