Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekaiona...

Ile wynosi was średnio miesięczny koszt utrzymania dziecka?

Polecane posty

Gość Zaciekaiona...

Wiem,ze temat napewno był juz wiele razy,ale napiszcie prosze,ile mniej więcej wydajecie miesięcznie na dziecko(chodzi mi o malenstwo w wieku0-3 lata)Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi

no był już baaardzo wiele razy, zawsze konczył się kłotnią i zadnych wniosków nie da sie z niego wyciagnąć, bo za wiele czynników na to wpływa, nawet takich, których nie da sie przewidzieć-czy bedzie sie karmić maluszka piersia, czy bedzie chorował, ile pieluszek zużyje...no i wszystko zalezy od dochodów, jak sie nie ma kokosów, to wyda sie mniej niż jak się je ma. pozdrawiam:)

Gość Zaciekawiona...
Dzięki Dziewczyny.

na początku miałam tak 200-250 (pampersy,mleko,husteczki) teraz koszt jest większy.Soczki,kaszki ,deserki -dodam że nie mam z własnej chodowli warzyw więc wsyztsko kupuje ze słoiczka

Miesięczny koszt zależy od tego co i gdzie kupujesz. Jeżeli zależy Ci na tanich ubrankach, ale w dobrej cenie, to polecam porównywarkę cenową CoZaCena, która znajduje się pod linkiem www.cozacena.pl . Jeżeli chodzi o ubranka i zabawki to sporo zaoszczędzisz.