Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwowlosa

Mam 22 lata i siwe włosy!! pomocy!!

Polecane posty

Gość l.h
teraz oprócz siwków ,słabych włosow mam jeszcze łupież..czy ktoś wie co jest powodem?rozjaśnianie?w dodatku swędzi mnie skora głowy.

Gość l.h
REMOLAN-kosztuje ponad 600 zł,czt ktoś słyszał lub używał tego 'cudu'?Podobno likwiduje siwizne?Wierzycie w to..?

Gość l.h
Znalazlam jeszcze jedno 'cudo'-odsiwiacz welli PIgment Mousse,dostępny w 3-ech kolorach,tylko z opisu wynika że to tylko dla facetów,czy ktoś go stosował?Myśle że chyba nie jest taki szkodliwy,zawiera wit.c-moze warto spróbować,co myślicie..?

Gość l.h
odsiwiacz Pigment Mousse Welli,dostępny w 3-ech kolorach ale z opisu wynika że to tylko dla facetów,czy ktoś probowal..?

Gość jozefinka
cd

Gość Siwucha
Cześć Dziewczyny, co słychać? Moim zdaniem odsiwiacze i inne specyfiki nic tu nie ponmoga. Nic nie wstrzyma i nie spowolni procesu siwienia. Monika lub l.h. jezeli będziecie próbowac odsiwiaczy dajcie znać jaie rezultaty. Za mesiąc Święta BN, Sylwester. Macie jakieś plany?

Jeżeli chodzi o odsiwiacze to znam kogos kto tego używa. Zapytam o efekty i dam zanć.

Oto cytat z maila odnośnie odsiwiacza: \"no jest poprawa ale wolniej niz miało być wiele włosów rosnie ciemniejszych i zupełnie w naturalnym kolorze nie jakis makabrycznie czarny czy wyraznie kasztanowy tylko rózne odcienie brazu czerni itp w sumie jestem zadowolony nawet szefowa mówi ze wygladam 10 lat młodszy ,nikt mi juz nie mówi ze siwieje ale czesto słysze ze promienieje wiec warto\" Pozostawiam do indywidualnej oceny.

Gość l.h
dziękuje za odp. i pozdrawiam..

Gość strabismusek
Monika 77 a jakiego odsiwiacza ta osoba uzywa????

Gość strabismusek
ponawiam pytanie

Gość DAREK23
Niestety tez mam siwe włosy ale nie widac bo mam geste. Mój kolega niestety ma prawie wszedzie-raczej mial bo uzywa silver stop. RE nature odradza. Pozdrawiam wszystkich nie martwcie sie!

Dziewczyny, nie pamietam jak sie nazywa ten specyfik, ale zapytam i Wam napiszę. Ale to jest ten taki \"słynny\". Re...coś tam.

Gość Darek23
to propozycja dla facetow a jesli o was chodzi drogie Panie to przeciez włosy dla nas nie maja znaczenia nie za to Was kochamy:)

Gość Siwucha
Tak, tylko każdy facet chce miec modelkę, lalkę Barbie - piękna, zgrabna, idelna!! Siwe włosy nie mają racji bytu :(

Mam 17 lat, jestem chłopcem:). Siwieje od kiedy skończyłem 14 lat. Nie chce się farbować, a ciężko mi się z tym żyje, ponieważ co raz częściej spotykam się z szydzeniem ze strony ludzi. Moglibyście z łaski swojej opowiedzieć coś o tych odsiwiaczach( na przykład silverstop)

Gość l.h
Wszystki siwowłosym życze Wesolych Swiąt!

Zdrowych i pogodnych Świąt oraz ciepłej rodzinnej atmosfery. I żeby w Nowym Roku nam wszystkim wyrosły piekne \"kolorowe\" włosy :).

Gość No cóz
I wyrosna piekne kolorowe włosy,jezeli tylko będa tego chcieli:)

Gość Babcia Drypcia
Wiesz co? ja tez szybko zaczełam siwiec , ale faktycznie Ty bardzo szybko, ja w małżenstwie zesiwiałam , tak pk 30, słyszałam , ze to niedobór witaminy B12 i chyba biotyny powoduje, ale lekarze takimi bzdurami sie nie zajmuja , a moz epowinni?

Gość No cóz
No to zle słyszałas,lekarze to juz niczym sie nie zajmuja:)siwienie to silne stresy i brak miedzi w organizmie:)

Gość dziewczyny a poleccie
jakas dobra farbe do siwych wlosow. dawno juz nie farbowalam bo siedze w domu nie chodze do pracy wiec tak jakos mi sie nie chcialo a teraz mam juz sporo siwych i czuje ze musze cos z tym zrobic ale nie wiem jaka farba. pallette sa do niczego z joanny tez nie bardzo.

Ja stosuję farbę Subriny, ale chyba jest dostępna tylko w salonach fryzjerskich. W sklepach nie widziałam. Jest niezła.

Gość DAREK23
Siwucha jak juz pisalem nie dla wszystkich to ma znaczenie:) Wesołych Swiat zycze dla Ciebie i Wszystkich:)))))

Gość Boss
A ja mam 27 lat zacząłem siwieć na 18-tkę :-) U mnie na szczęscie siwnienie chyba stanęło w miejscu bo mam tyle samo siwków co 8 lat temu, albo moze minimalnie więcej. Mam nadzieje, ze w tym stanie wytrzymam chociaż do wieku 37 lat, kiedy to siwnienie jest juz czyms zupełnie naturalnym.

Gość No i oczywiscie
Nigdy siwienie nie jest naturalne,a czy nie widziałas starszych ludzi którzy mja piekne w kolorze włosy:)

Gość Siwucha
Witam wszystkich "Siwych" w Nowym Roku. Przeważająca większość osób starszych ma siwe wosy, wiec dla mnie proces siwienia jest w tym wieku czymś normalnym, naturalnym. 37 letni siwiejący facet nie wzbudza już sensacji - ba może być bardziej sexy :P Natomiast siwienie przed 30stką - zwłaszcza u dziewczyn - to tragedia. Darek23 mówi, że nie dla wszystkich facetów kolor wosów jest istotny. A czy ty chciałbyś mieć siwiejąca dziewczynę? Nie sądzę.

Gość No coż
a czy Ty chciałabys miec siwiejacego faceta???nie sądze:)skoro to jest takie normalne:)wszystko co odchodzi od normy nie jest normalne:)a przeciez siwienie pomału odchodzi od normy wiec trzeba mu zapobiegac:)

Gość Siwucha
Z naturą nie wygrasz. Człowiek się starzeje - pojawiają się zmarszczki, organizm staje się słabszy,włosy tracą barwnik. Jest to kolej rzeczy i tego się nie zmieni. Trudno, żeby w wieku 70 lat mieć gęste piękne włosy niczym 20latka. I chyba nikt w tym wieku nie przejmuje się wyglądem tak jak nastolatka. Podejście do wielu spraw przecież się zmienia. U faceta po 30stce siwe włosy mi nie przeszkadzają, nawet podobają mi się! Wiele osób przed 40 zaczyna siwiec i powoli to się staje normą. U faceta siwienie nie stanowi takiego problemu jak dla kobiet.