Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwowlosa

Mam 22 lata i siwe włosy!! pomocy!!

Polecane posty

Gość gość
Kwestia genów. Ja w wieku 20 lat pierwsze włosy siwe znalazłam. Brat mój też koło tego wieku miał. Pojedyncze jeszcze można wyrwać, jak jest ich więcej nie polecam. Spróbuj sobie farb revlona, one rewelacyjnie siwe włosy kryją i bardzo naturalnie wyglądają. Tylko że z tego co się orientuję te z hologramem tylko można dostać u fryzjerów

Gość czikita01
Tak jak kolega wyżej mówi, decydujący wpływ na siwienie mają geny. Przy użyciu odpowiednich preparatów można jednak cofnąć efekt siwienia. Mój mąż korzysta z GR-7 z http://gr-7.eu/ i jeśli chodzi o preparaty dostępne na rynku, to ten jest zdecydowanie najlepszy :)

Gość gość
Patrzcie tutaj - http://www.sprzet-fryzjerski.pl/blog/?p=562 Przede wszystkim stawiajcie na jakość kosmetyków i systematyczność, bo w ten sposób zdecydowanie najłatwiej o efekty. A wiek nie ma znaczenia. W każdym mogą pojawić się siwe włosy.

Gość jorenik
Moim zdaniem to trochę dziwne, że 22 lat i już siwe wlosy moze to skutek jakiejs choroby? Jakies badania miales wykonane? Co do radzenia sobie z tym preparaty takie jak http://gr-7.eu/ moga byc skuteczne w sumie sporo osob chwali, ale do tego trzeba jakas sensowna diete ulozyc w internecie pelno jest przykladow takiej.

Gość Kumpell
Miałem takiego znajoego na studiach - właśnie 21 lat i już ziomeczek zaczął siwieć. Zastanów się najpierw czy to nie od stresu, bo różnie bywa. A ja mam pytanie do bardziej doświadczonych osób w stosowaniu preparatów przeciw siwieniu - czy ktoś używał Gray Protect. Tutaj ma świetne opinie: http://na-siwe.pl/przyklady-preparatow-siwe-wlosy/

Gość gość
Ja używam Gray Protect od 2tygodni na razie nic się nie polepsza... a siwieje od nerwicy i lęków mam bóle napięciowe i kłucie we włosach, chyba jest już za późno żeby ratować te włosy :( wszystko zależy od kondycji włosa oraz stopnia zaawansowania siwenia, kiedyś dzialało na mnie lozione k teraz już działa znacznie słabiej bo siwenie postępuje chyba zostało tylko farbowanie albo pogodzić się z białymi włosami :(

Gość gość
Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat GR7 ? jaki ma zapach, skład ten preparat ? mam nadzieję że nie śmierdzi tak jak Lozione k...

Gość gość
Mam 35 lat i mam siwą brodę i skronie. Od 3 miesięcy stosuję Gray Protect. Niestety muszę stwierdzić że ani jeden włos mi nie ściemniał po zażywaniu tego suplementu. Niestety to również nie działa.

Gość gość
Gray Protect to ściema nader pozytywne opinie na temat tego suplementu są wystawiane przez sprzedającego, żałosne... produkt nie przebadany tak naprawdę w tej kapsułce może być zwykła mąka żerowanie na zdesperowanych ludziach nie mogących pogodzić się z siweniem. Kiedy włos staje się zupełnie pozbawiony barwnika martwy biały sztywny włos żadne suplementy nie pomogą to samo odsiwiacze takie jak lozione k czy gr-7, ten pierwszy działał na mnie przez 2 lata do czasu aż nie zaczęły pojawiać się martwe siwe włosy.

Gość szpakowaty gość
Ja kupiłem Silver Stop w sklepie w Krakowie przy Królewskiej 18, drugie opakowanie na wszelki wypadek, ale po pierwszym już zaczęła mi znikać siwizna.

Gość gość
Odsiwiacze działają (te śmierdzące płyny) jeśli włosy są siwe ale nie utraciły do końca barwnika na mnie działały przez ok 2 lata po tym czasie siwizna postępowała aż do tzw martwego włosa cienki sztywny włos na to już nie działa nic tylko farba... Odsiwacze to też straszny zapach który się utrzymuje cały czas, położyć się przy swojej kobiecie w łóżku z takim smrodem masakra...