Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumtarira

czy ktos stosował ADWANCED CREAM AHA 30 ????????????

Polecane posty

Gość bumtarira

chce sie zaopatrzyc w ten krem problem w tym ze boje sie wysypu czy mozliwe jest ze po tym kremie wyskoczy mi wiecej pryszczy? (teraz jest ich bardzo niewiele praktycznie wcale) tylko ogrom,na ilosc zaskornikow no i przebrwienia i slady po krostkach (nie blizny) mysle ze adwanced moglby mi pomoc (stosowalam glico a i byl bardzo dobry ale skora sie bardzo luszczyla no i troszke krostek wiecej a ja chodze teraz do szkoly wiec nie chcialabym go stosowac) a adwanced jest poobno lagodniejszy wiec posze napiszcie jak wygladala wasza kuracja czy skora bardzo sie luszczyla i czy mialyscie wysyp na poczatku w ogole jak wygladala skora i po jakim czasi widac efekty bede bardzo wdzieczna :) pozdrawiam

Gość bumtarira
prosze wypowiedzcie sie na temat tego kremu bardzo mi na tym zalezy :)

Gość bumtarira

Gość bumtarira
czy nikt nie potrafi mi pomoc nikt nie uzywal tego kremu przeciez kiedys bylo kilka topikow o nim wiec napewno ktos go stosowal to dla mnie wazne zeby znac jakies opinie o nie chce wyrzuccic pieniedzy w bloto a krem tani nie jest bardzo prosz o pomoc

Gość bumtarira
prosze pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( czemu nikt nic nie chce napisac ?

no to znajdź sobie taki wątek o Advanced, bo był bardzo długi, i poczytaj. ale nie wiem, jak może być łagodniejszy, skoro ma o wiele silniejsze stężenie kwasów? Glyco-A 12% AHA, Advanced Cream 30% AHA.

Gość bumtarira
przeczytalam praktycznie caly watek wlasnie tam dziewczyny pisaly o tym ze zdwanced jest duzo lagodniejszy od glico a ale w tym watku niewiele jest o rezultatach no i nie ma raczej odpowiedzi na moje pytanie czy istnieje mozliwosc ze na poczatku bedzie jakies pogorszenie czy ktos tak mial bo po glico a podobno jest to mozliwe natomiast o adwanced nie doczytalam chcialabym przeczytac jeszcze kilka opinii zanim go kupie bo tani to on nie jest pozdrawiam

Gość zabag12
Mam do sprzedania advanced cream 30 aha - polowe opakowania, jesli ktos jest zainteresowany to prosze o maila zabkag1@wp.pl mi pomogl jednak zostało mi polowa kremu , który moge odsprzedac