Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jainka

Lśniący podkład

Polecane posty

Gość Jainka

hello, czy znacie podkłąd, któy daje efekt połyskiwania na twarzy, kościach policzkowych? chodzi o to, żeby lśnił, ale także pokrywał niedoskonałości skóry i nie był przy tym zbyt drogi :) chodzi mi efekt jaki mają czasem modelki lub kobiety na okładkach np glamour.

Gość to powiem a co
zimqa się kończy lato idzie, wystarczy sie spocic i już.Jak chcesz juz teraz to tłustym kremem sie posmaruj na to jakikolwiek polski podkład i juz po 30 min, będziesz się świecić jak psu na wiosnę

a to musi być podkład? ja używam pudru rozświetlającego w kulkach na kości policzkowe. po podkładzie będziesz się cała świecić.

Gość do justy
Justa a co to za puder???

Gość borynabez pola
Słuchaj takie rzeczy to tytlko w Erze.Ale tak na poważnie to jak chcesz rozswietlacz, to absolutnie nie podkład , bo wiadomo, nie możesz się tak cała swiecic,podkłady rozswietlajace mają ten efekt roswietlenia bardzo delikatny.A jeżeli chcesz czegos bardziej spektakularnego do podkreslenia tylko partii twarzy, to MF, ma takie cos w swojej ofercie.

Gość tylko revlon jesli
chodzi o rozswietlanie

Gość yuytju
jeżeli chcesz niedrogi podkład rozświetlający i do tego kryjący polecam rossmanna, kosztuje 7 zł i jest naprawde dobry, tylko nie mozesz przesadzic z ilością bo bedziesz sie cała świeciła. ogólnie bardzo dobry http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=4830

Oj dziewczyny! Kupiłam rewelacyjny podkład do twarzy loreala- kaszmir. Oczywiście żaden lśniący! fantastyczny o wykończeniu pudrowym, aż chce sie zyć!!!

Gość Jainka
dziekuje wszystkim za odpowiedzi:) nie wiem czy to kwestia podkladu, ale bardzo podobaja mi sie lsniace kosci policzkowe u aktorek, modelek. Sprobuje z kulkami, pozdrawiam 🌻