Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie

co to za uczucie?

Polecane posty

Gość jak myslicie

Jestem szczęśliwą mężatką 4 lata, natomiast jakieś 6 lat temu poznałam fajnego mężczyznę, który się we mnie zadurzył i adorował mnie na każdym kroku. Oczywiście wiedział,że mam chłopaka i nic między nami nie było. Znajomość zerwałam, bo chłopak chciał mi się wręcz oświadczyc a ja nie chciałam ranić dłużej ani jego ani być nie w porządku wobec mojego chłopaka. Jednak do tej pory, zdarzają się chwile kiedy myślę o tamtym. Tęsknię za nim. Nie mam z nim kontaktu na własne życzenie ale nasza znajmość nie mogła trwac dłużej, bo on nie rozumiał,że nigdy z nim nie będę a rola kolegi (tylko) mu nie pasowało. Mimo wszystko szkoda mi straconej znajomości. Jak myslicie co do niego czuję? Dlaczego nadal o nim myslę?

Gość baby sa pojebane
.

Gość imposibul
wiesz, mam pewność, że jednak nie kochasz swojego mężą. nie rozumiem, jak można kochać męża i jednocześnie marzyć o facecie sprzed lat, z ktorym nie masz kontaktu. to jest chore. tobie się marzy romans, a facet od tamtego czasu pewnie też już kogoś ma, głupia cipo :classic_cool:

Gość jak myslicie
To Wy jesteście głupi. Męża kocham, o facecie nie marzę a myslę co u niego. Czy ja napisałam że chciałabym się z nim spotkać? Napisałam,że czasem o nim myślę, nie można kogoś lubić?!!

Gość jak myslicie
No ale ja rozumiem że najłatwiej kogoś zjechać! To "najcenniejsza" cecha Polaków!

Gość jarek29
zadalas pytanie "Jak myslicie co do niego czuję? Dlaczego nadal o nim myslę?" i wlasnie sobie na nie odpowiedzialas "Napisałam,że czasem o nim myślę, nie można kogoś lubić?!!" wiec po chuj ten temat??? :o

Gość tak se
Wiesz co mi się wydaje? Sądzę że pielęgnujesz wspomnienie o tamtym chłopaku jako odskocznię od codzienności i jakieś swoiste pocieszenie, coś do czego powracasz gdy życie daje ci w kość. To bardziej wyobrażenia uczuć niż prawdziwe uczucia.

Gość jak myślicie
Dzięki tak se:) Myslę,że Ty masz rację. Za złośliwości nie dziekuję.

Jak sama napisalas, adorowal cie na kazdym kroku. To mile i fajne i latwo sie do tego przyzwyczaic. Teraz pewnie ci po prostu tego brakuje i tyle.

Gość jarek29
co nie zmienia faktu ze jest glupią torbą :o

Gość jak myślicie
a Ty jarku jesteś zakomplesionym singlem (bynajmniej nie z wyboru) :P

Gość jarek29
jestem zonaty i bardzo szczesliwy :)

Gość znam to i jaaaaaaaaaa
Hej "jak myslicie"!!! Nie przejmuj sie, faceci najczesciej nie potrafia zrozumiec tego typu sytuacji, zwlaszcza ci przesiadujacy na forum kobiecym w piatek wieczorem, nie ma co sie ludzic :D Znam to uczucie, bo sama mam cos takiego wobec... mniejsza z tym. W kazdym razie nie bylo miedzy nami zadnych uniesien, kontakt nam sie rwie i umrze smiercia naturalna, bo kazdy ma swoich bliskich i swoje sprawy. Sama nie wiem, jak nazwac to uczucie, ale wydaje mi sie, ze nie da sie tego zrobic bez podrecznika psychologii :D W przeciwienstwie do tego co napisal(a) "tak se", mysli o nim wracaja nie tylko w trudnych chwilach, i nie sa to zadne marzenia erotyczne czy wyoobrazanie nas sobie razem... tak po prostu chcialabym utrzymywac z nim kontakt na zasadzie kumplowania sie, co jest malo mozliwe a co mi przeszkadza... W kazdym razie trzymaj sie, to normalne i trafia niejedna kobiete :)

Gość uuuuuuuuuppppppppppp

Gość jak myslicie
W zasadzie to blu berry i ja to znam mają rację, bo jestem szczęśliwa w małżeństwie i bardzo kocham męża. Brakuje mi może odrobiny flirtu i adoracji, bo po paru latach wspólnego życia niektóre rzeczy powszednieją. A szkoda...W każdym razie na pewno każda kobieta lubi być doceniana i lubi sie podobać... niekoniecznie tylko swojemu partnerowi.

Gość nie warto tak...
idiotyczny topik, mam wrażenie że jesteś osobą która notorycznie oszukuje - siebie samą