Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomagierkaa

czy mogłybyście się zakochać w chłopaku który lekko kuleje?

Polecane posty

Gość pomagierkaa

mial kiedys jakis wypadek czy cos i lekko utyka..nawet nie zawsze to widac...ma super charakter. ale boje sie co powiedza znajomi, rodzina..nie chce zeby ktos mu dokouczal np. warto wchodzic w taki zwiazek?

Gość ja bym mogla

Gość zaciekawska
błagam :0 co Cie obchodzi co powie rodzina? nie rozumiem Twoich wątpliwści jestes dla mnie pusta, skoro masz takie podejście

Gość a moim skromnym zdaniem
a dlaczego nie? jest gorszy od ciebie bo kuleje? puknij się w głowę dziewczyno ! bez urazy

Gość lillisoa
potwierdzam wypowiedz Nozyczek:))

Głupie pytanie. Oczywiście, że mogłabym. A jeśli ktoś ma mu dokuczać, to i tak będzie to robił, niezależnie, czy się z nim zwiążesz, czy nie. Odnoszę wrażenie, że tobie bardziej zależy na twoim wizerunku w oczach kumpli.

Gość a ja się w takim zakochałam
na zabój 🖐️ miał cudne imię, ciekawą osobowość, szkoda jednak, że nie uwierzył w moją miłość

Zgadzam się z Papierowymi Nozyczkami. Ja bym się nie zastanawiała- i to nie miałoby dla mnie najmniejszego znaczenia.

Gość słuchaj pomagierkaa
Nie zastanawiaj się tylko bądź z nim:-) Co Cię reszta świata obchodzi..:-)

zastanow sie najpierw czy ci na tym chłopaku zalezy bo jak zastanawiasz sie co ludzie powiedza to chyba sensu nie ma bo za jakis czas powiesz ze sie wstydzisz ty bo ktos moze zle spojrzał lub skomentował a jemu wtedy jeszcze bardziej bedzie przykro....a jesli ty pokazesz ze naprawde ci na nim zalezy i ze szanujesz go takim jakim jest to nie sadze zeby jakas osoba sie nasmiewała no chyba ze ma niepeły rozum ........ale nad taka to tylko ubolewac......

Gość ale dno ... co za topic
ja piedole, co za pustak

a poza tym nie sam wyglad sie liczy tylko dusza.... a gdybys spotkała pieknego modela i wyszła za takiego za maz a potem przytrafił by mu sie wypadek i zaczał by np kulec to tez bys sie zastanawiała czy warto byc z kims takim co ludzie powiedza.....???

stanowczo Ci odradzam, to bez sensu, wszyscy sie beda z Ciebie smiali, bedziesz tego ciezko zalowala ! ( moge jeszcze wiecej przytoczyc argumentow, a wszystko dlatego aby ochronic chlopaka przed takim bezmozgiem jak ty)

Gość heh...
a co ma do rzeczy utyka czy nie , a tak w ogóle czy Ty go kochasz sama , czy pytasz na kafe , jak to jest z twoimi uczuciami do tego wspaniałego chłopaka , poprostu żenada ... ups.... ale mamy popierniczone społeczeństwo :(

Gość a ja jestem....
z chłopakiem,który jeździ na wózku,bo miał wypadek.Znałam go wcześniej i byłam z nim jeszcze przed tym nieszczęściem.Uważam,że kalectwo nie ma nic do uczucia,bo charakter mu się przecież nie zmienił.Może troszkę czasem marudzi,że nie może mi w czymś pomóc bo jest niesprawny,ale i tak go Kocham!

Gość sam1
hahahahahahahahahah pomagierka mam nadzieje ze nigdy nie spotkam tak glupiej i pustej dziewczyny jak ty. Twoja glupota nie zna granic ahhahaha ......:"czy mogłybyście się zakochać w chłopaku który lekko kuleje?" co to wogole kurwa za pytanie. Ile masz lat ???.....6,7,8 nie no nawet osmioletnia dziewczynka by chyba sie tak glupio nie pytala.....hahahahahahha.Modle sie teraz o to zeby przynajmniej on sie w tobie nie zakochal....hahahaha p.s. Czy moglibyscie sie zakochac w pomagierce ktora jest glabem???