Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiem wiem

Relacje z byłymi facetami

Polecane posty

Gość Wiem wiem

Jest topik o mężach, ale mimo wszystko to inna sytaucja. Jakie macie przezycia i te relacje?

Gość ja nie miałam zadnej
relacji. Kontakt zazwyczaj urywał sie totalnie. Nawet nie widywałam juz nigdy niektórych zupełnie jakby sie gdzies rozpływali. Z bardzo nielicznymi jeszcze jestem ewentualnie tylko na Cześć lub jakaś rozmowa.

Gość i jam se też musioł...
przejścia były podziemne. kopałem je nocami, tak żeby nikt nie widział i nie słyszał. przeżycia były bolesne, bo pociłem się po każdym przejściu w jedną jak i w drugą stronę, ale warto było zrobić coś pożytecznego dla tego związku, bo organicznie ją kochałem. tylko, że to już przeszłość, a przejścia i wykopy istnieją nadal, mogę ci pokazać jak chcesz, w jakiej są okolicy, żebyś mogła z nich korzystać w miarę swoich możliwości :classic_cool: ole!

jak widze Bylego to sie tak usmiecham od ucha do ucha...ze az-) taka szczesliwa jestem, ze nie jestem juz z nim...ech -) jakie teraz jest piekne zycie ( trala lala la!-)

Gość cimcirymcinka
przewanie ich nie ma, tylko z 1 eks sie kontaktuje i zostalismy przyjaciolmi (korespondencyjnie, bo ja wyjechalam), ale z nim nie laczylo mnie ani gwaltowne, ani dlugie uczucie, to raczej byl zwiazek kochankow i przyjaciol. Z innymi nie kontaktuje sie, bo po co?