Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaro-niebieska

jaki kolor włosów i cieni

Polecane posty

Gość szaro-niebieska

mam jasną karnację poradzcie

Gość szaro-niebieska
i oczy szaro-niebieskie

Gość szaro-niebieska
czekam na propozycje

Gość cytryna z cukrem
Jesli masz wlosy w cieplej tonacji to polecam cieple kolory cieni takie jak lososiowy , brazy bezowy. Jezeli Twoje wlosy sa w oscieniu popielu to polecam wszelkie barwy zimne , mysle ze Twoje wlosy naturalne sa popielate ( jesli nie sa farbowane ) . Zdecydowanie polecam Tobie barwy chlodne, roz, fiolet , niebieski , lila itp. poszukaj sobie w necie analizy kolorystycznej - lato (bo taki najprawdopodobniej masz typ urody)

Gość Molisia
Witam Do SZANINKI. Przeczytałam twoje wszystkie opinie oraz komentarze i bardzo mi się podobały! Ja też potrzebuję rady, bo sama nie potrafię ocenić tego w jakim kolorku jest mi fajnie. Miałam juz zafarbowane włoski na ciemny kolorek moze nie taki jak chciałam ale był ciemny, a teraz mam jasny, złocisty blond. Teraz w sumie mam dylemat czy nie pasowałby do mnie taki orzechowy, czy jakiś ciepły brązik? Chcę by kolor włosów podkreślał moja urodę! Potrzebuję rady drugiej osoby. Prześlę Ci równiez pare moich fotek w jasnym i ciemnym kolorze moich włosów. P.S Proszę o e-mail a tutaj mój opis: 1.natrualny kolor włosów-mysi blond 2.oczy w kolorze niebieskim z maleńkimi zielonymi plamkami, oprawa oczu ciemna 3.powieki w kolorze cery 4.brwi: ciemny blond 5.cera: zółtawa, brzoskwiniowa łatwo sie opala 6.Jakby to miało mieć jakieś znaczenie to napisze także ze od urodzenia mam cienie pod oczami 7.Usta w kolorze ciemniejszego różu Dziekuję z góry za radę!!!!! pozdróweczki:*

Gość Molisia
Witam Do SZANINKI. Przeczytałam twoje wszystkie opinie oraz komentarze i bardzo mi się podobały! Ja też potrzebuję rady, bo sama nie potrafię ocenić tego w jakim kolorku jest mi fajnie. Miałam juz zafarbowane włoski na ciemny kolorek moze nie taki jak chciałam ale był ciemny, a teraz mam jasny, złocisty blond. Teraz w sumie mam dylemat czy nie pasowałby do mnie taki orzechowy, czy jakiś ciepły brązik? Chcę by kolor włosów podkreślał moja urodę! Potrzebuję rady drugiej osoby. Prześlę Ci równiez pare moich fotek w jasnym i ciemnym kolorze moich włosów. P.S Proszę o e-mail a tutaj mój opis: 1.natrualny kolor włosów-mysi blond 2.oczy w kolorze niebieskim z maleńkimi zielonymi plamkami, oprawa oczu ciemna 3.powieki w kolorze cery 4.brwi: ciemny blond 5.cera: zółtawa, brzoskwiniowa łatwo sie opala 6.Jakby to miało mieć jakieś znaczenie to napisze także ze od urodzenia mam cienie pod oczami 7.Usta w kolorze ciemniejszego różu Dziekuję z góry za radę!!!!! pozdróweczki:*

Gość przenoszę
Temat: Jaki cień i kolor włosów do 19:33 szaro-niebieskie oczka szaro-niebieskich oczu jakie kolory ciuchów jaki kolor włosów proszę o radę 20:15 boom cienie napewno nie szaro niebieskie zeby nie byly podobne do koloru oczu.wlosy przy takim kolorze raczej jasne bo ciemne kiepsko wygladaja no i ubranka tez raczej w stonowanych i bardziej jesnych niz ciemnych kolorachwszystko jednak zalezy od ciebie od temperamentu i charakteru oczywisciepoza tym podalam ci tak ogolnie co pasuje ale nie moge wiedziec czy akurat to bedzie dla ciebie najwlasciwsze 22:02 eloun te ogólniki nie zawsze pasują... nie napisałaś jaką masz cere i oprawe oczu... Jeśli masz jasną cere to nie radze farbować włosów na ciemne kolory. Jeśli Twoja cera jest ciemna to możesz sobie pozwolić na brązy, ale w jasnych włosach też może być Ci ładnie, pod warunkiem, że oprawa Twoich oczu nie jest kruczoczarna. Jeśli chodzi o cienie to niebieskie oczy podkreśli delikatny fiolet, albo w Twoim przypadku ładnie może też wyglądać turkus. Ale tak jak mówie to zależy od wielu czynników - radze testować różne kolorki cieni i wybrać w jakim Ci jest ładnie Ja mam szaro-niebieskie oczy i dużo eksperymentowałam z kolorkiem włosów. Miałam blond, wiśnie, a teraz ciemną czekoladke i najbardziej zadowolona jestem z tej ostatniej. Pasuje do mojej ciemnej oprawy oczu i kształtu twarzy 13:22 Molisia Witam . Przeczytałam twoje wszystkie opinie oraz komentarze i bardzo mi się podobały! Ja też potrzebuję rady, bo sama nie potrafię ocenić tego w jakim kolorku jest mi fajnie. Miałam juz zafarbowane włoski na ciemny kolorek moze nie taki jak chciałam ale był ciemny, a teraz mam jasny, złocisty blond. Teraz w sumie mam dylemat czy nie pasowałby do mnie taki orzechowy, czy jakiś ciepły brązik? Chcę by kolor włosów podkreślał moja urodę! Potrzebuję rady drugiej osoby. Prześlę Ci równiez pare moich fotek w jasnym i ciemnym kolorze moich włosów. P.S Proszę o e-mail a tutaj mój opis: 1.natrualny kolor włosów-mysi blond 2.oczy w kolorze niebieskim z maleńkimi zielonymi plamkami, oprawa oczu ciemna 3.powieki w kolorze cery 4.brwi: ciemny blond 5.cera: zółtawa, brzoskwiniowa łatwo sie opala 6.Jakby to miało mieć jakieś znaczenie to napisze także ze od urodzenia mam cienie pod oczami 7.Usta w kolorze ciemniejszego różu Dziekuję z góry za radę!!!!! pozdróweczki:*