Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natada

Jaki makijaż i biżuteria do borodwej sukienki.

Polecane posty

Gość Natada

Witam! Mam pilne pytanie:(((((((( Jutro idę na wesele , mam bordową a właściwie wiśniową sukienkę i kompletnie nie wiem jaki makijaż zrobić :( , i jaką biżuterię założyć:( Wydaje mi się ,że nie pasuje srebro a złoto i pewnie złoto założę. A teraz kwestia makijażu:( , na pewno nie zrobię bordowych powiek , bo nawet nie mam takich cieni, widziałam ,że dziewczyny kiedyś malowały sobie oczy na fioletowo do takich sukienek , ale to też mi jakoś nie pasuje:( , co radzicie?????? Jaki kolor cieni i ust? Mam cerę jasną , długie proste włosy ciemny blond i szare oczy.

Gość looolitka
ja na Twoim miejscu spróboewałabym makijaż o tonacji brązu i beżu, bo bordo i brąz pochodzą z tej samej, ciepłej palety barw i sie nie gryza! Podkreślisz przez to szarość swoich oczu. Do włosów ciemnoblond też brązowo=bezowy kolor będzie pasował, nie mówiąc już o bordowej sukni!

Gość Bardzo dziekuje za odp

Gość tez bym sprobowala
brazow szczegolnie jesli chcesz zalozyc zloto

Gość a moze delikatny roz
? w odcieniu pudrowym. moim zdaniem ladnie by to wygladalo :)

Gość kauket
przy bordo trzeb uwazac bo nie kazdy odcien bordo nalezy do cieplej palety...przewaznie to co sprzedaja nalezy do zimnej i wtdy raczej zaloz srebro i zrob makijaz w zimnych kolorach tylko dosyc delikatne zrob dodatki bo bordo jest bardzo intensywnym kolorem

Gość Do autorki --
to może złote cienie ??