Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majka024

Załamana...

Polecane posty

Witam.Nawet nie wiem od czego zacząć...Całą noc nie spałam bo okazało się że facet z którym byłam to psychiczny człowiek.Otóż dzisiaj w nocy pił ze swoim szwagrem którego ponoć nienawidzi i wpadli na pomysł aby zrobić mi podły numer.Przez dwie godziny dzwonił jego szwagier pijany jak cholera i ładował mnie pod włos i teksty tego typu-\"możemy się dziś spotkać bo ja ciebie kocham zależy mi na tobie\" i takie tam.Ja odrazu wiedziałam o co chodzi i mówię żeby dał mi spokój bo wiem że jest tam mój \"facet\" i że mnie to nie bawi.Godzina 1 w nocy zaś dzowni że chce się spotkać jutro,mówię dobra ale już nie dzwoń na co szwagier-\"daję ci swojego faceta do telefonu\".Usłyszałam od niego że jestem spalona na całej lini, jak śmię umawiać się z jego WROGAMI,że jestem fałszywą osobą,zakłamaną, intrygantkąitd.Dowiedziałam się że nawet by był ze mną ale ja zrobiłam mu coś takiego że nie chce mnie znać!:/Najlepsze jest to że ja nic mu nie zrobiłam i takie coś mnie spotkało:( Mało tego jego szwagier póżniej tak mnie przez telefon wyzwał że aż się rozpłakałam.Nigdy go nie okłamałam,uratowałam go z niejednych tarapat, pożyczałam-dawałam mu kase, jestem mu wierna a on takie coś???? Czy to normalne???!!!

Gość Majeczko
nie to nie jest normalne. Dziekuj losowi albo Bogu ze to stalo sie nim zlamal i skomplikowal Ci zycie. Poboli i bedziesz tylko wspominac. Pozdrawiam

Gość miron korski
Majka, czego zalujesz? Prymitywa i debila? Dobrze ze przekonalas sie z kim mamsz do czynienia. I niech palant spada na drzewo. Wiesz jakie jazdy mialabys po ew. slubie? Mozna sie domyslic. Mloda jestes i nie pokazuj mu ze Cie podlamal. I powtarzaj to sobie: ten gosc to socjopata!!Trzymaj sie i nie pekaj

Dzięki...Najlepsze jest to że oni mają ponad 30 lat i tak się zachowują.Fakt jego szwagier nigdy mnie nie lubił i zawsze buntował go aby mi robił awantury i skłucał nas ze sobą.

Gość miron korski
nooooo to juz nawet glupota wieku mlodego ich nie ratuje. Podziekuj im serdecznie, ze pokazali jacy z nich faceci. Naprawde podziekuj

Gość nie plakac po idiotach
!!!!!!! bo to wstyd Majeczko, nie po idiotach...

Gość ECH JAK TO CZYTAM
TO MNIE POPROSTU TAKA ZŁOŚĆ BIERZE!!!!!!!!!!! JAK TACY LUDZIE MOGĄ CHODZIĆ PO NASZEJ PIĘKNEJ ZIEMI. STRZEŻ SIĘ DZIEWCZYNO TAKICH LUDZI, A TERAZ CIESZ SIĘ ŻE CI POKAZAŁ JAKI JEST NAPRAWDĘ I DAJ SOBIE Z NIM SPOKÓJ.

Dziękuję Wam za odpowiedzi.Jak je czytam odrazu robi mi się lepiej na sercu:) Najlepsze jest to że wczoraj wyparł się 5 miesięcy, że ja dla niego nic takiego nie robiłam a 2tysiące na spłacenie długów które mu pożyczył mój brat to niby moje urojenia.:( szkoda słów...Pozdrawiam.

Co za kretyn ... Trzymaj się i przede wszystkim nie rozpaczaj po debilu.

Gość pamietaj_kochana
tacy,ktorym pozyczasz, okazujesz dobre serce, potem cie zplaskiej w twarz uderza!!!!! mial to juz kilka razy i sie nauczylam, ze facet lubi zolzy! modl sie do Boga, ze taka wyswiadczyl ci przysluge!

Dokładnie tak dla kasy potrafi wszystko zrobić.Najlepsze jest to że niby ja go mam przeprosić :( :/ No cóż niektórzy nigdy się nie zmienią i nadal będą ranić inncyh.

Gość JEJU JA CIĘ PROSZĘ
NIE ZMARNUJ SOBIE ŻYCIA Z DEBILEM, TACY LUDZIE TO LUDZIE NIEULECZALNIE CHORZY, A JEST TYLE WSPANIAŁYCH LUDZI NA ŚWIECIE ŻE NIE WARTO MARNOWAĆ SWOJEGO CENNEGO CZASU NA KOGOŚ TAKIEGO. ŻYCIE MAMY TYLKO JEDNO I NAPRAWDE NIE WARTO TRACIC ANI MINUTKI Z JAKIMŚ POŻAL SIE BOŻE FACETEM, ECH NAWET NIE FACETEM TYLKO JEGO CIENIEM BO PRAWDZIWY FACET W ŻYCIU BY SIĘ TAK NIE ZCHOWAŁ!!!!!!!!!!!!! MAJECZKO PROSZĘ ZRÓB TO DLA SIEBIE I GO OLEJ!!!

Wiecie co ...dajecie mi więcej ciepła tu na forum niż człowiek który niby ze mną był-smutne.Nigdy jeszcze mnie tak nikt nie oczernił i jak można być tak fałszywym?:(;(

ja sie zastanawiam jak moglas byc tak slepa i glupia, ze nie widzialas jakim jest czlowiekiem :o

Gość ZAKOCHAŁA SIĘ DZIEWCZYNA OT
I CAŁA HISTORIA, A TACY TO POTRAFIĄ SIĘ NA POCZATKU KAMUFLOWAĆ JAK NIKT INNY.... DOBRZE ŻE CHOCIAZ TERAZ POWOLI SIE JEJ OCZKA OTWIERAJĄ...

Gość Majeczko ja właśnie byłam
żoną takiego debila. Rozwiedliśmy się po roku mażeństwa. Żałuję nawet tego straconego roku. Bo gdybym miała oczy i uszy otwarte nie doszłoby do niego. Maju - ciesz się! To wspaniale, że straciłaś (bo to stracony czas) tylko 5 miesiecy na debila. Mogłaś stracić całe życie. Nie dyskutuj z nim, nie wchodź w żaden dialog. Gdy zadzwoni odbierz i powiedz, że zgłosiłaś na policję fakt, że jesteś nękana telefonami, więc ... niech uważa. Więcej nie zadzwoni. A szawgier ... hahah .... zatelefonuj do niego i najsłodszym na świecie głosem powiedz mu, że chciałaś mu podziękować za to, że wyzwolił Cię z pod wpływu barana i pozwolił uniknąć życiowych błędów. Oczywiście zrób to bez najmniejszych emocji. Przypuszczam, że kopara opadnie mu do ziemi i długo nie będą w stanie jej razem zebrać.

Jarku 29 zauroczenie potrafi bardzo oślepić człowieka.Myślałam że skoro ma tyle lat to nie będzie zachowywał się jak dziecko...a zachowuje się jeszcze gorzej:( Jego szwagra mam dosyć na oczy nie chcę go widzieć bo tyle co on mi świństw zrobił to ...:( Teraz niby mam z nim wyjechać za granicę do pracy ale wolę z głodu umierać niż widzieć go i to jak potrafi manipulować ludźmi.

Właśnie dzwonił jego szwagier abym otworzyła drzwi wejściowe no i w ramach przeprosin kupił mi róże i \"szczerze\" za siebie przeprosił że był pijany i że cel tego co mi zrobili był taki że o flaszkę założyli się że jego szwagier mnie zaprosi na kawę a ja się zgodzę.Eks widział że niby dałam się namówić w formie żartu i tak się potoczyło.Sam szwagier powiedział że on jest psychopatą aby mnie tak potrakotwać zwłaszcza że to był pomysł byłego...Super kazał szwagrowi zadzwonić do mnie zrobić mi numer a potem odbiło się wszystko to na mnie.Koniec z tym psycholem!

Gość BRAWO OBYŚ TYLKO
NIE DAŁA MU SIE W KOŃCU PRZEKABACIĆ. TRZYMAJ SIE MAJECZKO...

Gość biała orchidea
Maju Kochana....Tylko do niego nie wróć! Bo to nie bedzie pierwsza taka noc. Czlowiek powazny psychicznie...ktory kocha..nie robi takich świństw! Nie sprawia drugiej osobie swiadomie przykrosci. Wiem ze to przykre, ale moze on to z gory zaplanowal by zerwac? Olej go na calej lini, badz tak zimna i obojetna by poczul sie tak samo zle jak Ty dzis..... Buziaczki.

Biała Orchideo jesteś super:)-Dziękuję.Nie wrócę bo nie chcę przechodzić przez piekło.Jeszcze dziś nagadał bzdur szwagrowi że mnie też przeprosił jasne ...