Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mkkaa

Macie czasem takie dolegliwości?

Polecane posty

Gość Mkkaa

Ostatnio zaobserwowałam u siebie dziwne dolegliwości.Jak jest mróz na dworze ze mna jest ok..,jednak gdy temperatura idzie do góry i wskazuje 0 stopni,czyli odwilż jest mi niedobrze,mam nudności i zawroty głowy(oczywiście te objawy są nasilone po długim przebywaniu na dworze).Nie wiem z czym to jest związane...

Gość DZIWNE
JA TAK NIE MAM. MOŻE TO KŁOPOTY Z CIŚNIENIEM?

Gość hm hmmm
pewnie masz skoki cisnienia, jestes meteopata :P jak wiekszosc POlakow, ktorym wciskaja to w prognozach pogody :P

Gość Mkkaa
hmm,skoków ciśnienia nie miewam,z reguły mam bardzo niskie ciśnienie 90/50,a jak skacze to odrobinke...rozumiem,że meteopaci miewają bóle głowy ale..NUDNOŚCI????

Gość hm hmmm
nudnosci tez moga byc :P a cisnienie masz niskie, wiec w taka pogode bierz cos z kofeina

Gość Mkkaa
dzięki :),czasami pij ę kawe...,ehh najpierw myslałam,ze to jakis wirus w powietrzu,ale sytuacja pod wpływem zmian temperatury powtarzała się..,hmm ..tylko jak w wieku 22 lat pogoda ma na mnie tak ogromny wpływ,to ja się boje pomyślec,co będzie na stare lata:D

Gość hm hmmm
Ja mam podobnie a tez mam 22 lata :P :D

Gość Mkkaa
no wydaje się mi,ze na takie problemy najlepsza jest gimnastyka wszystkich mięsni ciała 3 razy w tygodniu,ale ostatnimi czasy nie miałam na to czasu,bo sesja,bo masa obowiązków...no i widac wiele skutków ubocznych moich zaniedbań...