Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zzuzza

Coraz krótsze miesiączki.

Polecane posty

Cześć, dziewczyny! Proszę was o wstępną radę - może którejś z was już się to przydazyło. Cykle miałam zawsze krótkie - 24 dniowe, bardzo regularne, miesiączka trwała 5 dni. Moje ostatnie 2 cykle były również 24-dniowe, za to miesiączka trwała tylko 3 dni, 2 dni w miarę normalne, 3 tak już mało co. Czy to może sygnalizować coś złego? Dodam, że nie odchudzam się, czuję się dobrze, nic mnie nie boli, nie mam żadnych problemów ginekologicznych. Nie biorę też pigułek antykoncepcyjnych :)

Gość hm hmmm
To nic zlego, moze tak Twoj organizm reaguje na mroz :P

Gość epifani
ja tez tak mam ostatnio, czasem obfite krwawienie mam tylko przez jeden dzien a potem przez pare dni tak jak ostatniego dnia normalnej miesiaczki-lekko brazowa krew. Zwykle zdarza mi sie to zima wiec mysle ze hmmmm ma racje-to reakcja na zimno. Pozdrawiam

Dziękuję za odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam! Zapytam sie o to lekarza przy najbliższej wizycie, i dopiszę co powiedział, ale na razie jestem uspokojona :)

Gość mildrett8wp.plxDazixD
wiesz moze tak akurat jest ze poprostu sklada sie akurat ze costam a costam i nastepnym razem moze bedziesz miala dluzszy xD ,ja mam zawsze większe krwawienie juz od pewnego czasu a pierwsza moja miesiączka byla jedna duza plama ale pozniej wiekrza niz zwykle apozniej mniejsza ale przy tej wiekrzej bolał mnie brzuch przez dwa dni ;/ xD ale mnie to nie wkurza xD