Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamii182

facet jest ze mna dla seksu

Polecane posty

Gość malamii182

Czy tez tak macie?On chce ze mna byc bo go podniecam.wogle to jest bardzo krytyczny jesli chodzi o moja osobe...Zrobilam blad i poszlam z nim do lozka bez milosci....teraz mi mowi ze zacza sie zakochiwac...z tym ze wymienil by wemnie cala osobowosc(tak czuje).

Gość Reff
możesz się czuć jak dziwka. Gratuluję.

Gość malamii182
nie poslucham twojej rady reff

Gość malamii182
anix-----rozstaliscie sie?czy nasze stusunki moga sie jeszcze zmienic?

lepiej posluchaj tej rady bo po prostu jestes dziwką mozesz sobie myslec co chcesz i usprawiedliwiac sie jak chcesz to nie zmieni tego, ze jestes zwykłą dziwką :o

Gość Reff
Ależ kobieto, ja Ci NIC nie doradzam,ja tylko STWIERDZAM FAKT. Dziwką się kobieta nie rodzi,ona sie nią staje. Jeszcze raz gratuluję.

Gość frruuu
ludzie ale wy tepi jestescie ona to robi z milosci a dziwki raczej nie , wiec nie piszcie ze jest dziwka

Gość malamii182
heh

Gość malamii182
"wieksza polowa" kafeteri robi to bez milosci

Gość Normalnie zalamka
ty sie nie tlumacz co robi większosc na kafe, tylko spojrz krytyczniej na siebie ...aha i nie rozstawiaj tak szeroko nog, bo cię kiedys zawieje :P

Gość Normalnie zalamka
to dlaczego nie przyjmuje argumentu , że dziwka z niej i tyle ????

Gość frruuu
a co wy wszyscy tacy porzadni:o

Gość olica
Z tą dziwką to już przesada!Jak można być takim kretynem(sorry)żeby wypisywać takie bzdury!nie dość że zero empatii to i zero rozumu do tego-ohyda. To naturalne że dziewczyna dażyła go jakimś uczuciem (nie mówię że miłościa)jak poszła z nim do łóżka.Ile jest takich par,które idą do łóżka szybko a pozniej ich uczucie się rozwija i są razem parę lat-czy te wszystkie dziewczyny to dziwki??? Widzisz on ma jakieś opory przed glebszym angazowaniem się..musisz to przemyslec,dowiedziec się jakie mogą byc tego przyczyny i obserwowac czy może zmienia się jego stosunek do ciebie-jesli nic sie nie bedzie dzialo to znajdz sobie innego bo sama sie zniszczysz.Wiem że łatwo mówić bop pewnie coś do niego czujesz poza tym seks tez łaczy ale na dluzsza mete to bedzie nie do zniesienia.Pozdrawiam:))

Gość malamii182.
juz raz sie rozstalismy....znao sie pojawil i jego stosunek do mnie ulegl zmianie...teraz szykuje sie kolejne rozstanie bo juz nie wytrzymuje

naturalne??? a skad ty to mozesz wiedziec czy cos czula czy nie???? moze tylko chciala zeby ja przeleciał co???? nastepna głupia cipa!!!

Gość frruuu
no fakt o tej milosci jakos nie doczytala-zawracam honor ale z drugiej strony jak ma ochote na sex to w czym problem, przeciez to tylko sex, faceci moga dawac "dupy" na lewo i prawo a kobiety to nie bo co DZIWKAMI JESTESMY!!gowno prawda- kazdy jest tylko czlowiekiem

takie kobiety to DZIWKI!!! i koniec!!! rozumiesz?????? DZIWKI!!!!

Gość frruuu
lo matko-a ty z kad z LPR :)

Gość ej moherowe berety
kobieta ma prawo isc z facetem do lozka tylko dla seksu, facet zreszta tez. I tyle. No ale u was na wsi nazywa sie takie dziwkami.

Gość malamii182..
ciekawe czy potrafilabys powiedziec mi to prosto w oczy....lepiej przejdz na inny topik i pokaz ze masz klase(wiem ze zaraz zostane znow czyms obrzucona ale mi to wsio rybka --kazdy widzi kto tu pisze dla jaj i kto by wyladowac negatywne emocje) A poza tym ktos kradnie mi moj nick..... musze dodawac kolejne kropki do mlalejmi182 hehe

Gość do nicolaa
a ty co, jakas "dziwka" odbila ci faceta?

Gość do autorki topicu
czuje nosem, ze nic dobrego z tego nie bedzie

nosze moherowy berecik!! no i co kurwa z tego??? wielka mi rzecz!!! a wy wszystkie jestescie dziwki skoro jej tak bronicie!!! wszystkie jestescie DZIWKI!!!!!

Gość all right
nie nadaje się na partnera życiowego..jeśli potrzebujesz dorywczo mężczyzny a on się w łóżku sprawdza i przy tym jest dyskretny to jest całkiem dobry układ póki nie znajdziesz kogoś bardziej interesującego i kochającego twoją osobowość z kim mogłabyś się zaangażować w poważny związek..wieczni krytykanci są strasznie dołujący i jak podwinie Ci się noga to oni pierwsi Cię poszczują a wrogowie z nich najbardziej zacięci

Gość frruuu
oj nicola masz problemy idz do psychologa

Gość nicoIaa
JA TEZ JESTEM KURWA,ALE SIE DO TEGO PRZYZNAJE! CALE OSIEDLE MNIE JUZ TYRALO NA WSZYSTKIE SPOSOBY,ALE JA LUBIE BYC TRAKTOWANA JAK SCIERA!:):):)