Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam mały problem

urządzanie wnętrz

Polecane posty

Gość mam mały problem

Będę miała w pokoju naorożnik w kolorze ciemnej oliwki i nie wiem jak kolorystycznie urządzić pokój [ściany, zasłony, meble] Vzy mają to być tzw. kolory ziemi? brązy, żólcie, zielenie, czarny ??? Na jednej ze ścian chcę połozyć tapetę , w nowoczesny wzór, np. apwie oko, spirala, wielkie kontury kwiatów. :) pomóżcie :)

Gość mam mały problem
nikt nic nie poradzi? :(

hej, ta fototapeta to fajny pomysł, powinna być taka właśnie oliwka z białym dla kontrastu, to beze dobry efekt, ogolnie biały bardzo fajnie sie komponuje z oliwką, fotele fajnie jest pokryć czymś czerwonym a meble to jak juz soie wolisz, ekstrawagancko i nowoczesnie bedą wyglądały czerwono czarne ( więcej czarnego , czerwone dodatki)

Gość mam mały problem
to nie ma być fototapeta

Gość Agata___
tą kanape rozumiem ze dostaniesz do spania... ja nie urzadzam pokoju pod kolor ale wg nastroju - spodobał mi sie ten pomysł i pozmienialam sobie wszystko w pokoju. Pomysł wzięłam ze strony http://www.getzzz.pl. jest tam tez fajna pościel, która mi poleciła kuzynka - takie dziela sztuki - wiadomo posciel markowa wiec i jakość tez dobra... i tak mam wszystko innego koloru i staram sie uzywać pastelowych barw jezeli chodzi o obrusy i ściany wtedy wszysko pasuje i ta ozywiajaca pościel - która wprawia mnie w doskonaly nastrój z rana .... - jutro juz powinnam dostac te pościel pościel z Getzzz, a dzisiaj juz uprałam i powiesiłam pomarańczowe zasłony - nie moge sie doczekać :) pozdrawiam

Gość hym
zajrzyj na forum gazety (wnętrza mieszkań) może cos podpatrzysz :)

do ciemnej oliwki ładnie wyglądałyby ściany w kolorze kremowym albo piaskowym, do tego zasłony i dodatki w kolorze oliwki i brązu, myślę, że byłoby bardzo ładnie. dodatki możesz zobaczyć na http://www.galeria.vox.pl/ mają naprawdę duży wybór, a przy tym są bardzo oryginalne i stylowe, sama niedawno kupiłam u nich lampę:)

Gość Grześ1988
Witamy, Nasza firma MagiaSwiatel.pl specjalizuje się w sprzedaży wyszukanego i oryginalnego oświetlenia renomowanych firm. Podstawową filozofią naszej działalności jest zadowolenie klienta, a gwarancją jego zapewnienia - zróżnicowana oferta rozwiązań oświetleniowych, pozwalająca na zaspokojenie indywidualnych potrzeb aranżacji wnętrz. W naszej ofercie znajdziecie : - Lampy wiszące - Lampy podłogowe - Kinkiety - Plafony - Oczka Halogenowe - Lampy zewnętrzne Dobrze dobrane oświetlenie ma niewątpliwy wpływ na nasze samopoczucie oraz nastrój. Dążymy do tego, by produkty z naszego sklepu pozwoliły tworzyć oryginalne i ponadczasowe wnętrza w Państwa otoczeniu. Wierzymy, że wysoka jakość naszych produktów, ich niepowtarzalna stylistyka oraz wysoka jakość naszej obsługi znajdzie uznanie wśród szerokiej rzeszy naszych klientów. Zapraszamy do odwiedzenia i zagłębienia się w ofertę naszego sklepu internetowego Życzymy udanych zakupów www.magiaswiatel.pl www.facebook.pl/magiaswiatel

Jakie beże i czerwienie do oliwki? Nie robi się tak, wychodzi źle. Do oliwki najlepiej dać drewno, najlepiej jasne, bie, najlepiej połyskująca i wtedy kilka oliwkowych dodatków. Można ewentualnie kilka detali czarnych - np abażur lampy, poduszka na kanapie. I tyle - efekt murowany. http://www.tissu.com.pl

Gość gość
ja ostatnio urzadzalam wnetrze w taki sposob, ze kupilam firanki i zaslony z www.salonyfiran.pl i udalo sie odswiezyc fajnie wnetrze:)

Gość gość
Jako ciekawe urozmaicenie każdego pomieszczenia proponuję ścianę wodną: www.beautyaqua.pl/ Nada każdemu wnętrzu niepowtarzalny klimat.

Gość gość
ja dokupiłam sobie takie gadżety www.regalka.pl :) mega ladnie wyglądają w połączeniu ze zwykłymi meblami z sieciówek!