Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos mi pomoze

eliksir milosny... - potrzebny przepis czy ktos sie na tym zna??

Polecane posty

Gość Patra
Niektóre odpowiedzi mnie dobijają...Co do tematu, to eliksir i tak nie zadziała, trzeba wypróbować coś innego, bo te wszystkie eliksiry to wymysł

Gość to-ja-mam-pytanko
A propo tego sposobu z krwią menstruacyjną, chciałabym sie dowiedzieć czy sama krew dodana do jakiegos picia, jedzenia, wystarczy? Czy warto ją zmieszac np z wodą swiecona, zwykla woda, czy winem? i wtedy podawać potajemnie ukochanemu

Gość bloodymarry
- sok wyciśnięty z : *jednej dojrzałej krwistej truskawki * dojrzałej czereśni *maliny - szczypta lubczyku - jeden Twój spalony włos - krew menstruacyjna - wino czerwone - szczypta imbiru, cynamonu - odrobina popiołu z spalonego papierosa ( musisz go spalić o godz. 00.00 , trzymając w karminowych ustach ) czyli po prostu w pomalowanych na czerwono wszystkie składniki wymieszaj i przelej , podczas tej czynności miej zapaloną czerwoną świecę dodaj ukochanemu do piwa, herbaty tyle kropel ile wynosi jego numerologiczna liczba np. ur. 6.02.1992 czyli 6+0+2+1+9+9+2=29=2+9=11=1+1= 2 CZYLI W TYM PRZYPADKU 2 KROPLE

Gość KTOS5256
polecam FEROMONY, kupic albo zrobic sama- sprawdzone! bez bzdur,magii i innych szatanskich intryg! feromony to nic zlego, wydzielaja sie w czasie stosunku lub kiedy sie pocimy ( to ohydne,wiem) ja nie robie ich sama tylko kupuje na stronach lub allegro ( te do 40zl to bzdura to nie sa feromony na allegro) kupuj na feromony.pl najlepiej przynajmniej wiesz ze oryginalne lub odprauj swoj pot zmieszaj z woda w stosunku 1 / 20 i dodaj perfum, aby ladny byl zapach NIE ZRAZAJ SIE ZE TO POT, PO DESTYLACJI POTU ZOSTAJA CZYSTE FEROMONY I WODA:))))

Gość backstage
witam jak dlugo nalezy podawac ta krew menstruacyjna? wystarczy raz, czy do opooru?:)pozdrawiam

Gość Marley
Witam a czy miałybyście jakąś rade w drugą stronę? tzn. żebym mógł wzmocnić uczucia mojej partnerki do mnie. Proszę nie chciałbym jej stracić a czuję że ostatnio się oddala ode mnie...

Gość gość
jedna pastylka :) rodem kalifornii :P :)

Gość Marley
A coś konkretniejszego?

Gość gość
3 krople czystej krwi menstruacyjnej, nie moze byc z tampona, 3 wlosy spod lewej pachy, trzy lonowe i troche sliny, wszystko sproszkuj nad palnikiem i daj mu do picia albo jedzenia, efekt gwarantowany, sprawdzone;-).

Gość gość
Durnota ludzka nie zna granic...biedny chłopina

Gość gość
To caly rytuał miej zamknięte oczy przez 10 minut i myśl o nim dodaj kilka kropli krwi. Z miesiaczki mu do napoju (musisz widzieć jak go pije) w momęcie kiedy go wypije powiedz "źrodło twojej milości do mnie jest w tym napoju"

Gość vinilva
Nie znam się na eliksirach ale powtarzaj non stop przez 5min.kocham cię kocham cię...potem wyobrażaj sobie jego obraz z zamkniętymi oczami przez 5min.i potem uprawiaj z nim magiczny i NAMIĘTNY PRZEDE WSZYSTKIM SEKS i pocałuj go namiętnie najlepiej5 razy jak ci się uda a seks najlepiej w czasie jakiegoś ryzyka wiem że wszystkim którzy to stosowali bardzo pomogło i moźesz mu dać jeszcze napój z czymś co pochodzi z twego ciała np.z krwią albo coś w tym z tylu ślina wiem obrzydliwe ale tylko malutka dawka ale ten napój to tak na wzmocnienie uczucia niekoniecznyi napój wstrząsnąć 5 razy

Gość vinilva
Nie znam się na eliksirach ale powtarzaj non stop przez 5min.kocham cię kocham cię...potem wyobrażaj sobie jego obraz z zamkniętymi oczami przez 5min.i potem uprawiaj z nim magiczny i NAMIĘTNY PRZEDE WSZYSTKIM SEKS i pocałuj go namiętnie najlepiej5 razy jak ci się uda a seks najlepiej w czasie jakiegoś ryzyka wiem że wszystkim którzy to stosowali bardzo pomogło i moźesz mu dać jeszcze napój z czymś co pochodzi z twego ciała np.z krwią albo coś w tym z tylu ślina wiem obrzydliwe ale tylko malutka dawka ale ten napój to tak na wzmocnienie uczucia niekoniecznyi napój wstrząsnąć 5 razy

Gość rozmyslona
Zamiast krwi menstuacyjnej wystarczy wydzielina z pochwy, też zawiera feromony ale jedzenie tego nic nie da. W średniowieczu bodajże francuskie prostytutki smarowały się w okolicach węzłów chłonnych najczęściej za uszami śluzem z pochwy, zwiększając swoje szanse na zdobycie klienta. Jeśli chcecie mieć eliksir miłosny do picia to zerknijcie sobie na skład gotowej mieszanki jednego z bardziej popularnych: http://afrodyzjaki24.sklep.pl/aff/m85kat/sex-elixir.php i spróbujcie samodzielnie skomponować mieszankę. Z resztą taki gotowy kosztuje 50 zł i starcza na bardzo długo, więc nie wiem czy warto w ogóle kombinować.

Gość łukasz zarczynski
Podobało was? Ja się trochę na tym znam więc jeśli macie do mnie jakieś pytania to pytajcie możecie wchodzić też na mojego facebooka " adres fb. Lukasz Zarczynski kędzierzyn koźle

Gość gość
jesteście chorzy, bzdury wyssane z palca jak mozna coś takiego podać drugiej osobie, brrr