Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xaxa

Jutro idę na Ja wam pokażę

Polecane posty

czy ktoś już widział? Czytałam recenzje niezbyt pochlebne.

Gość My Little Pony
a ja 2 tyg. temu była na Tylko mnie kochaj :P

Nie czytalam recenzji, nie bylam ale moze jak ktos by mnie zaprosil to bym poszla:) jest przereklamowany jak na moje oko i tendencyjny

Gość hm hmmm
to milych uniesien glebokosci wody w lyzce zycze :P

Gość aga123
Ja byłam wczoraj i ledwo wysiedziałam do konca. Szkoda pieniedzy moim zdaniem. Kikla osob wyszło z kina w trakcie filmu. Wszystko inne obsada inna , domek inny. Głowni bohaterowie to Judyta i jej draca sie coreczka bo Niebieski w połowie filmu wybywa . Za to na ''Tylko mnie kochaj'' bawiłam sie doskonale.

Gość Pysiaaa
przed momentem kolega powiedział mi że straszne gówno;)

Gość a moim skromnym zdaniem...
też - jeśli już - polecałabym "Tylko mnie kochaj" :)

Gość joko xx
Właśnie wróciłam z kina. Boże ale kicha , co oni zrobili!!!!!! Pierwsza część /Nigdy w życiu/ super ale to co dziś zobaczyłam to porażka. Pozatym nie wiem jak mogli zmienić odtwórców głownych ról!!!!!????? Stenka była super a Grażyna Wolszczak ????? No ale czego się spodziewać jeśli obok Grocholi scenarzystą był jej mąż. Druga część a ogląda się jakby to był zupełnie inny film. Pierwsza godzina filmu była tak nudna , że ludzie zaczynali coraz głośniej rozmawiać zamiast oglądać. Na pewno nie polecam, strata czasu i pieniędzy.

Ja przyznaję, że w połowie filmu prawie zasnęłam. Wolszczak gra fatalnie, córka Joanty Fajkowskiej również mnie nie przekonała, Pazura sie postarzał i niekoniecznie jest nadal zabawny. Cały ten zlepek nie wiadomo czego ratuje momentami Deląg, którego za aktora wybitnego nie uważałam nigdy. Ale tu wybija się pozytywnie na tle miernych postaci.

Gość joko xx
A moim zdaniem najlepszy był ten mały dzieciak, który kupił sobie węża. Chłopak miał z 12 lat a był najlepszym aktorem tego filmu. Reszta do bani. Totalna porażka.

Gość ciekawa xxxx
Ja miałam iśc dzisiaj do kina, ale po przeczytaniu recenzji, zmieniłam zdanie. Zostałam w domu. Ogólnie to boję się rozczarować, bo czekałam na tą drugą część.

Gość joko xx
Ja też czytałam niepochlebne recenzje ale mimo to poszłam , myślałam że są przesadzone. Ale to niestety prawda. Nie popisali się, film pewnie obejży wiele osób bo pierwsza część była świetna. Ale niestety tym razem nie wyszło. Sama koncepcja filmu ok. za to aktorstwo do bańki.

Gość ciekawa xxxx
Czy ktoś wie dlaczego zmienili obsadę tego filmu?

Gość joko xx
Jak nie wiadomo o co chodzi , to chodzi o kasę. Jak pisałam wyżej scenażystą filmy jest Harasimowicz mąż .......... Grażyny Wolszczak. Jak zmienili głowną bohaterkę to pewnie wypadało też bohatera i tak po kolei. Ale bez sensu, bo rodzice Judyty są ci sami. Ogólnie dziwnie się to wszystko ogląda.

Gość joko xx
scenarzystą nie scenażystą - sory już późno

Gość nu
Jutro idę zobaczę,Nigdy w życiu nie podobało mi się.

Gość ciekawa xxxx
Chyba poczekam na ten film w wersji DVD.

Dzieki ci dziewczyno ze zalozylas ten temat!!! W Walentynki mialam isc z chlopakiem na ten film:P czytalam wszystkie 3 ksiazki Grocholi z tej serii i bardzo mi sie podobaly, myslalam ze film tez bedzie fajny...ale skoro takie opinie czytam...:| to juz mi sie odechcialo isc... Natmiast tez slyszalam, ze Tylko mnie kochaj jest swietny, moja siosra z chlopakiem byli i zachwalali:) wiec i my moze sie wybierzemy:P albo na lodowisko....hmm...;) aha...za to bardzo podoba mi sie piosenka z tego filmu \"Niech mowia ze to nie milosc\" (pewnie teraz dopiero o niej bedzie glosno, bo gdziezby ja ktos puscil po tym jak wygrala konkurs na piosenke TVP w lato....)

Gość ciekawa xxxx
Ja byłam na filmie "Tylko mnie kochaj" bezbarwne aktorstwo. Fabuła filmu prosta do przewidzenia w każdym momencie. Jak dla mnie to film taki sobie. Jednak to kwestia gustu, bo mojemu mężowi film się podobał.

Gość aga123
Moze aktorstwo bezbarwne ale dialogii genialne

Gość ja bylam wczoraj
i musze przyznac ze film jest nudny!! ogladalam nigdy w zyciu i byl super i myslalam ze to bedzie tez fajny film, a tu kicha! praiwe nic sie nie dzialo! nie polecam, radze isc na tylko mnie kochaj, to juz bylo lepsze:)

Gość ciekawa xxxx
a czy jest w planach jakiś następny polski film z tego gatunku? bo się załamałam tymi recenzjami.

No i byłam dzisiaj. Porazka totalna; pierwsza częsć to było cudo a w tej częsci brakowało polotu, lekkosci i humoru. Córka Fajkowskiej grała sztucznie, w sumie nudny, czekałam kiedy się skończy. Czytałam że kiepski i niestety to prawda, zmarnowany czas.

Gość kowe love
A ja jutro planuję zrobić kupę. I umyć zęby. Kogoś to obchodzi ?/ to chyba tak samo poważny problem jak to że ktoś idzie do kina.