Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzyka

starania o dzidziusia po laparoskopii

Polecane posty

Gość krzyka

Cześć dziewczyny. Od jakiegoś czasu staramy sie z mężem o dzidziusia. po kilku miesiącach nieudanych prób lekarz stwierdził u mnie PCOS i skierował mnie do szpitala na laparoskopię. jestem miesiąc po zabiegu i za miesiac zaczynamy nowe starania. Czy któraś z Was była lub jest w podobnej sytuacji? I czy może którejś z Was sie udało? pozdrawiam

Gość tosial
krzyka ja jestem w tej samej sytuacji , my staramy się już 3 lata,miałam laparo teraz jestem drugi cykl po .czekam na @ . którą napewno dostanę bo już mam brunatne plamienia , zresztą robiłam test i tylko 1 krecha. ale po laparo właśnie w 2 cyklu zrobiłam sobie badanie hormonu prl i wyszedł mi za wysoki , dlatego też teraz biore lek bromergon na obniżenie poziomu prolaktyny(dodam ,że zbyt wysoki poziom prl może być przyczyną nie zachodzenia) mam nadzieję ,że w nowym cyklu wszystko będzie w porządku .dzidziuś jest teraz dla mnie największym marzeniem na świecie. napisz czy robiłaś badanie prl i czy robiłaś jeszcze jakieś inne badania oprócz laparo. pozdrawiam ,tosial

Ja po laparo zaszłam w drugim cyklu, ale ze wspomaganiem, bo lekarz straszył, że po pół roku wszystko może sie cofnąć.