Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpioch

kafe już całe śpi

Polecane posty

Gość nie cale
Lazy----- dlatego po uwczesnym sprawdzeniu wole zdecydowanie zachod :) spioszka---- identycznie jest tutaj, jeden przed drugim stara sie pokazac co ma i zeby zaszkodzic, a o pomocy nie mam mowy jesli nie masz przyjaciol czy rodzinki

Zachod... California.... wiesz.. od razu mi to przychodzi na myśl, to już takie zboczenie... ze od razu myśle ----- CIEPŁO, SŁOŃCE... :p To smutne z tymi Polakami... Wszędzie jest tak samo:( Czasami jak tam byłam, to wydawało mi sie, że wszyscy wszystko o sobie wiedzą:p

Gość nie cale
ide juz spac, choroba przewarzyla.... milej nocy :) 🌻

Śpioszko --- film jest o.... BOKSIE:p Tak, tak.... może to nie Rocky:p, ale film jest piękny i wzruszający. Opowiada historie dobrze zapowiadającego się boksera, który niestety przegrywa walke i traci wszystko. I nagle akcja się przenosi w czasy Wielkiej Depresji w USA w latach 30 i on, biedny jak mysz kościelna, z rodzinka - 3 dzieci na utrzymaniu, nie ma na mleko, na czynsz, na nic... I probuje sobie z tym poradzić... Piękny film... o boksie, ale też o miłości:) Polecam, Russel Crowe chyba do Oskara był mianowany za tą rolę:)

Lazy-------> po tytule domyślałam się, że o boksie :D ale dzięki za streszczenie. Na pewno sobie obejrzę :)

Obejrzyj, naprawde fajny, nie wciskam kitu:p 4 rano... nie no jestem BOSKA:p!!!! Śpioszko, chyba Cie opuszczę:( Idę już ruchem czołgowym do łoża... Fajnie się gaduszyło, szkoda ze nie wczesniej jak jeszcze kontakt z własnym myśleniem miałam sprawniejszy:P Może następnym razem:classic_cool: Buźka🌼

Gość qle_kotek
śpicie już? bo ja już nie!