Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpioch

kafe już całe śpi

Polecane posty

Johnny -- to jeszcze tacy są?:P Ale kobiety.. to Wy czekacie na nich? Och ta miłość... ;)

Gość śpioszka
a mój już piąty rok, dobrze, że nie codziennie ma te nocki :)

Gość nie cale
spioszka----znam ten topic :D:D wkoncu wiele rodakow mozna tu spotkac

Gość śpioszka
Szczerze mówiąc, to często na niego czekam :)

Gość nie cale
ja nie czekam na nikogo...sam przylezie :D

Gość Draza Kokosowa
Wlasnie, ze nie Drogi Drazu. Draze tez chodza spac. Musza przeciez wygladzic zmarszczki na polewie.

zrobiłam się na czarno, a co :P bo pewnie zaraz jakiś podszywacz się odezwie

Gość nie cale
snieg wkoncu zaczal sypac, mamy zime nareszcie ;) Wy pewnie macie juz dosyc....

New Jersey... fajnie:) Zazdroszcze bliskiego Nowego Jorku, choć pewnie z perspektywy to troszkę inaczej wygląda życie na stałe... nie całe - całkiem przemyślana taktyka, taka...hm...KOBIECA:p Johnny... skądże znowu, w tym kraju jest wszystko prawdopodobne:p A zjadłabym draże..... mniaaaaam.... ale mi dziś ząb mądrości się przebija i jestem na apapie i szałwi:p

Gość nie cale
spioszka----4 lata na stale ale bywalam wczesniej :) Lazy -----mam zamair wyprowadzic sie stad, zaduza metropolia a taktyka kobieca bo sam mnie tak nauczyl ;)

Ja już mam dość zimy:o A mrozy... były... jak koszmar... Ja to zmarzluch jestem... JA CHCE NA JAMAJKĘ😭

nie cale------> to chyba musze sie od Ciebie uczyć tej taktyki i nie mówić, że na nigo czekałam :P

Gość nie cale
a ja ciesze sie ze mamy snieg, ostatnio byl jakos w grudniu, mrozow tez nie mamy, ale zato rodzinka w polsce niezle narzeka, jestem zimowa :D

Zdecydowanie duża metropolia... Ja bym tak chciała pomieszkać tam trochę, choć to miasto i akurat te tereny wydają mi się, że mogą być zbyt pochłaniające.... A to tak na stałe już zostajecie?

Gość nie cale
spioszka----- ja juz sie naczekalam na niego, teraz zabardzo nie okazuje tego bo zauwarzylam ze mu sie to znudzilo, stosuje teraz mala taktyke...a ta dziala :D

Gość nie cale
Lazy-----ja jestem zdecydowana zeby zostac jakis dluzszy czas, a do rodzinnego kraju napewno kiedys wroce, nie ma to jak Polska :) co do tego miejsca to zaduzo ludzi jak na moj gust, bylo ciekawie na poczatku, ale teraz juz nie ma takiego wrazenia

Jak stoje w mrozie czekając na autobus, to już nawet marzę ze pojade na ta Jamajke i NAWET zapale sobie jointa, choć nie palę:classic_cool: Moje poświecenie nie zna granic:p Seszele... Dominikana... Ech... a my w dziurze zimowej Europy, to jest dopiero PRZEZNACZENIE:classic_cool: nie cale ---- też pochwalam takie metody... hehe... oczywiście nie nad wyraz, ale mała niedostępność zawsze popłaca:p

nie cale---> a jak Ci się tam żyje? Dużo Polaków? Kuzynka męża 1,5 roku temu też wyemigrowała, ale do NY i nie jest tak różowo.

Mój tata żyję w USA... już dość długo... Ciezko jest, wydaje mi się, że pomimo wszystko praca wiedzie tam prym we wszystkim:(

Gość nie cale
Lazy----- wszystko z umiarem i ze smakiem :D spiszka---- mieszkam w miejscowosci gdzie jest mnostwo polakow, nazywaja to mala polska, wszystko polskie....mam zamiar bardziej na zachod sie przeniesc, a zycie jak wszedzie, raz lepiej, raz gorzej.....jedynie start jest lepszy, zawsze mozna sie gdzies zaczepic i zyc z godnoscia :)

ja też słyszałam, że życie tam to jeden wielki \"bieg\" albo \"pogoń\" jak ktoś woli :)

Gość nie cale
Lazy---- z tym sie zgodze na 200%

Gość nie cale
osobiscie nie przepadam za tym krajem, no ale jak juz zadomowilam sie tutaj to zostaje, trzeba tylko zwolnic i zmienic choryzonty :)

Może to też inaczej jak sie tam pojedzie z ukochaną osobą, inne priorytety... Jednak wiele osób ma całkowicie zniekształocny obraz USA... och te filmy:p A zachodnie wybrzeże, to chyba fajna opcja... zupełnie inna mentalność:)

A z Polakami jak się dogadujesz? Wiesz bardzo dużo moich znajomych jest w Anglii albo w Irlandii i tam to Polak Polakowi zdolny \"nóż w plecy wbić\", nawet nie ma co liczyć na ich pomoc. Smutne to jest :(