Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drażka

dziwne szyfrowane smsy co to moze byc?

Polecane posty

Gość ktoś się uczył
wysyłać smsy

Gość lipa jak ch.j
bzdura, no może jeden sms przpadkowo może się trafić, ale nie cztery i to jakąś tam treścią. Smsa żeby wysłać trzeba przejść kilka procedur w telefonie i bardzo mało jest to prawdopodobne żeby się tak stało. No, może poza wyjątkiem kiedy telefonem bawi się nieświadome niczego dziecko

Nie sądzę, żeby to były jakieś hasła. Może jakieś dziecko dorwało komórkę? Zadzwoń tam. Pozdrawiam.

Gość karioka_
nioslam kiedys w kieszeni telefon z niezablokowana klawiatura i wyslalam kilka sms- kilka pustych, z @@@ i innymi bzdurami do kolegi z poczatku listy ;) Jest to mozliwe, lipo.

----> lipa jak ch.j ale sie uparłeś że to mój chłopak hehe. Nie , akurat chłopaka jestem całkiem pewna:) Trochę się boję tam zadzwonić, a co jeśli to jakiś kontrahent mojego starego lub znajomy..na razie dysponuje telefonem, swoim brata i mamy, nikogo z zewnątrz. Dziwi mnie to bo mój tata to taki misiowaty uczciwy facet, któremu by się nie chciało wikłać w romans i bawić się w takie szermierki słowne. nieraz juz mamy pytałam co by zrobila jakby ja tata zdradzil a ona na to zawsze \"to niemozliwe\" Jakby sie okazało ze to jednak jakas kobieta to znaczyloby ze moj tata prowadzi jakies podwojne zycie, heh. Aha, jakbym tam zadzwonila i by sie odezwala kobieta znaczyloby ze musialabym powiedziec o tym mamie a to by mialo straszne skutki. Z drugiej strony jednak, tata zostawił telefon w domu!!! jakby mial kochanke to by go chyba logicznie z oka nie spuszczal chyba :O czyz nie?

Gość ja tez tak mysle
na pewno ktos uczyl sie wysylac sms-y :-) tak jak moja ciocia wysylala bzdurne sms-y do kogo niewiadomo:D

Zadzwoń!!! najlepiej od kolezanki! zeby sie twój domowy nie wyświetlił! co ci szkodzi- najwyzej odłożysz słuchawke!

A nie możesz z budki zadzwonić? albo od znajomych. Nic nie mów, tylko jak ktoś odbierze i się odezwie to się rozłącz i koniec. Poza tym zgadzam się, że jeżeli by miał kochankę to by pilnował komórki i skrzynki mailowej, a sama mówisz, że masz hasła i możesz czytać jego pocztę. Nie wymyślaj niestworzonych rzeczy, strach wszystko wyolbrzymia. Tak sobie myślę, że może ktoś kto wysyła te smsy ma zepsutą komórkę, która wysyła tylko części wiadomości. Tak też może być.