Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyti20

Matka ciągle mi mówi Zostaw go! znajdź sobie kogoś innego

Polecane posty

Gość yyyti20

co jakiś czas wyskakuje mi z takimi tekstami a ja tego nie nawidzę!!!!! szlag mnie trafia :( dlaczego ona sie tak wpieprza w moje życie? jestesmy juz z moim chłopakiem od 5 lat, jak coś od niego chce to mowi kiedy D. przyjedzie? jak juz przyjedzie to się nim często wyręcza.. a jak go nie ma i trochę się podpije to kładzie mi do głowy jakieś pierdoły ze on taki, ze sraki ze mam sobie znaleść kogos innego, i podbijać świat :o.. ja później za dużo myśle :( często mi8 coś nawciska a później często się przez to kłócimy..:(

Gość hm hmmm
moze mamie w zyciu nie wyszlo? ja mam babcie, ktora maz zostawil dawno dawno temu i tez mi tak mowi "zostaw go, znajdziesz sobie lepszego"

Gość yyyti20
moja mama.. czasami mowi ze nie jest szczęsliwa z tatą, z eon nie pokazuje uczuc, nie prawi komplementow, nie zauwaza jej.. podczas wczorajszej imprezy straszyła go rozwodem.. nie wiem o co jej chodzi, ale nie chce zeby mi pierdoły wciskała bo ja się wykruszam w środku przez to :(

czasem matki w taki nielogiczny i pokretny sposob wyrazaja swoja milosc do dzieci,uwazaja,ze wszystko jest niedobre dla jej ukochanej corci .Porozmawiaj z mama,moze to pomoze?

Dobrze Ci matka mówi ale Ty i tak zrobisz po swojemu a za 10 lat będziesz płakała o jaka ja głupia byłam. Takie jest życie