Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem smieszna

Dziwna obsesja....

Polecane posty

Gość jestem smieszna

Kiedys gdy zapytalam swojego znajomego czy pamieta wszystkie dziewczyny z ktorymi spal to odpowiedzial ze pierwsza bo pierwszego razu nigdy sie nie zapomina. Teraz koniecznie chce sie przespac z prawiczkiem bo chce zeby mnie zapamietal do konca zycia no i chce sprobowac jak to jest miec kogos pierwsza , zobaczyc jego nieporadnosci i moc go czegos nauczyc . Ktos ma podobnie , pytam tez mezczyzn.......

Gość jestem smieszna
A to Kaziuniu jest dla Ciebie problem ????

Gość prawiczek23
umow sie ze mna :)

Gość jestem smieszna
No to sie ciesz , jakas kobieta to kiedys doceni :)

Gość juz nie jestem smieszna

Gość ale smieszne nie ma co

Gość fdser_22
ja tez jestem prawiczkiem.

Gość ja tam myślę
że nie spotkasz żadnego normalnego prawiczka no chyba że pedofilia to dla Ciebie słowo zagadka i zarwiesz sobie jakiegoś 15 latka choć i tu może być ciężko...ehhh ta dzisiejsza młodzież:/

Gość dziwneeeeeeeeee
:D

Gość JA KIEDYŚ O TYM MYŚLAŁAM
zawsze sypiałam z facetami z dość dużym doświadczeniembywało różnie raz lepiej raz gorzej, ale w końcu kiedy sama już próbowałam wszystkiego, no może prawie, pojawiła sie myśl że moze by tak z jakimś młodziutkim, niedoświadczonym chłopcem, tak mu pokazać jak się gra w te klocki, uwieść, rozkochać, rozpalić jak jeszcze nigdy nikogo. mmmm to by było coś mmmm.... niestety na fantazjach się skończyło bo poznałam mojego obecnego męża i koniec z wolną miłością.... ale zawsze można pofantazjować :).

Gość Żal mi ciebie
Jestes głupia jak lewy but. Weź się małolato za naukę

Gość a co to
to już nie można mieć fantazji sama jesteś głupia! a w końcu jakbym była małolata to nie fantazjowałabym o seksie z niedoświadczonym młodzikiem bo musiałby w grę wchodzić 12-latek a to jeszcze dziecko. Ja mówię o takim 17-18- latku, zresztą mógłby być nawet starszy byle nie młodszy, ale niedoświadczony. Czy założycielka topiku zgodzi się ze mna?

Właśnie sobie uświadomiłam, że miałam 3 partnerów, którzy byli prawiczkami zanim poszliśmy do łóżka :-) Dziwna sprawa, bo w sumie miałam tylko kilku facetów - aż kilku, ale cóż... w życiu trochę mi nie wyszło :( Co do tematu - jakaś satysfakcja w sumie jest z tego, że byłam ich pierwszą, że to właśnie ze mną zrobili :D Pokazałam im co znaczy "przyjemność" i na pewno mnie nie zapomną, ale osobiście traktowałam ich troszkę po macoszemu... Myślę, że gdybym traktowała ich bardziej poważnie, to mogłoby coś z tego być, a tak to było fajnie ale w końcu się skończyło :( Troszkę tego żałuję, że nie udało mi się z żadnym z nich, bo obecnie jestem chorobliwie zazdrosna o byłe swojego ukochanego :/ a tak nie miałabym się o co martwić...