Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Vega.

Nazywam sie Luka

Polecane posty

Gość .Vega.

Nazywam się Luka. Mieszkam na drugim piętrze. Dzieli nas tylko piętro od siebie, Myślę, że widziałeś mnie już wcześniej. Jeśli usłyszyć coś późno w nocy, Coś w rodzaju awantur bądź walk, Po prostu nie pytaj, co to było... Po prostu nie pytaj, co to było... Po prostu nie pytaj, co to było... Pewnie dlatego, że jestem niezgrabna, Nie próbuję głośno wyrażać swego zdania. Może dlatego, że jestem szalona. Nawet nie próbuję być z siebie dumna. Tylko biją, dopóki płaczesz I potem też, kiedy nie spytasz "dlaczego" Po prostu nie mieszaj się już więcej... Po prostu nie mieszaj się już więcej... Po prostu nie mieszaj się już więcej... Tak, myślę, że jestem w porządku Znów zapukam do drzwi, Jeśli jednak zapytasz "co znów masz do powiedzenia" I to znów nie będzie twoja sprawa, Stwierdzę, że raczej chcę być sama Bez złamanego i wyświechtanego serca. Po prostu nie pytaj, jak ja mogę żyć... Po prostu nie pytaj, jak ja mogę żyć... Po prostu nie pytaj, jak ja mogę żyć...

Gość to piosenka o chlopcu
wykorzystywanym seksualnie wiec zaimki i przymiotniki powinny byc rodzaju meskiego

Gość utworek juz kultowy

Gość bleblebleble
aleś głupia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 :P

Gość Zuzka Ona
dzięki 👄

Gość dsfdsdfsds
Przebój "Luka" - historia molestowanego chłopca,jeden z przebojów wszechczasów My name is Luka I live on the second floor I live upstairs from you Yes I think you've seen me before If you hear something late at night Some kind of trouble. some kind of fight Just don't ask me what it was Just don't ask me what it was Just don't ask me what it was I think it's because I'm clumsy I try not to talk too loud Maybe it's because I'm crazy I try not to act too proud They only hit until you cry And after that you don't ask why You just don't argue anymore You just don't argue anymore You just don't argue anymore Yes I think I'm okay I walked into the door again Well, if you ask that's what I'll say And it's not your business anyway I guess I'd like to be alone With nothing broken, nothing thrown

a co to ten luka to był molestowany czy ten vega?

susan vega to wykonawczyni piosenki piosenka o chlopcu o imieniu luka

Gość to był Luca Vega

Gość Suzanne Vega
Dziwne a mi sie zawsze wydawało, że to o dzieciaku napieralanych przez starych kablem od prodiża, ale nie wykorzystywanym seksownie...

ogladalam kiedys wywiad z piosenkarka i ona o tym mowila wiec chyba wie lepiej ;)

Gość to był Luca Vega
This is a Sicilian message. It means that Luca Brasi sleeps with the fishes.

to może ta vega to tak naprawdę to był ten luka :o a kto go molestował i jak skończyła się ta historia? czyżby polski ksiądz? powiedzcie bo ja nie znam zagranicznego języka

przeciez ktos wkleil tlumaczenie

Gość John Pollak
Deja vu? ;)

no ale tam nie ma nic o molestowaniu, no to myślałam że to nie to :(

Gość bo to chodzi
Lukaszenko czyli Luka