Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mańkaa

PROŚBA O RADE !!

Polecane posty

Gość mańkaa

Mój facet się na mnie obraził.Ale najlepsze w tym wszystkiem jest to że to on można powiedzieć mnie okłamał...nie wnikając w szczegóły...kiedyś powiedział mi że czegoś nie zrobil a przedwczoraj dowiedziałam się jednak że to zrobił ale to było dawno zanim się poznalismy i nie powinno miec to znaczenia...no faktycznie nie ma ale czemu mnie bujał a teraz sie dowiaduje prawdy ? ...i teraz On się do mnie prawie nie odzywa...próbowałam zagadać smsem co tam słychac itd...napisałam mu że go kocham...żeby złagodzic sytuacje a ten nic...nie wiem co mu odbiło...jestesmy juz ze soba 3 lata a On mi robi takie jazdy ze szok...jutro sie z nim widze normalnie chyba go udusze...może jacyś normalni podkreslam normalni faceci powiedza mi jak mam to jego dziwne zachowanie rozumieć ? Plisss napiszcie coś sensownego !!

Jak masz rozumiec?? Po pierwsze jak facet sie do ciebie nie odzywa tzn ze nie za bardzo mu zalezy - moze jak bys troche pomilczala i go przytrzymala to by zaczal sie starac;) Po drugie to ze ci czegos nei powiedzial tzn ze bal ci sie to powiedziec - moze jestes zazdrosna moze robisz sceny itp... Chcial to sobie podarowac... No i po trezcie - jest obrazony bo na epwno w tym temacie go meczylas dlugo i on sie nie chcial przyznac (w obawie przed tymi scenami) no a ty wyciagnelas te informacje od jakiejs postronnej osoby czyz nie??? Jesli tak to nie dziwie sie ze teraz ma focha - chociaz to milczenie... patrz pkt pierwszy:) Fakt fakttem - nie powinien cie oszukiwaci nic go nie tlumaczy - ale przedstawilem moj punkt widzenia na ta sprawe - mysle ze dobry:)

Jak masz rozumiec?? Po pierwsze jak facet sie do ciebie nie odzywa tzn ze nie za bardzo mu zalezy - moze jak bys troche pomilczala i go przytrzymala to by zaczal sie starac;) Po drugie to ze ci czegos nei powiedzial tzn ze bal ci sie to powiedziec - moze jestes zazdrosna moze robisz sceny itp... Chcial to sobie podarowac... No i po trezcie - jest obrazony bo na epwno w tym temacie go meczylas dlugo i on sie nie chcial przyznac (w obawie przed tymi scenami) no a ty wyciagnelas te informacje od jakiejs postronnej osoby czyz nie??? Jesli tak to nie dziwie sie ze teraz ma focha - chociaz to milczenie... patrz pkt pierwszy:) Fakt fakttem - nie powinien cie oszukiwaci nic go nie tlumaczy - ale przedstawilem moj punkt widzenia na ta sprawe - mysle ze dobry:)