Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIMMM

A GDZIE W PODRÓŻ POŚLUBNĄ?

Polecane posty

Gość KIMMM

MACIE JAKIEŚ PLANY, POMYSŁY?

To zależy w dużej mierze od budżetu i pory roku:) Ja byłam w Egipcie, był to prezent od rodziców. POMYŁKA, jeżeli bierzecie ślub w LIPCU!!!! Tylko skończony bałwan jedzie do Afryki w lipcu!!! To była po prostu mordęga!!! W dodatku była to \"objazdówka\", czyli zjechaliśmy cały Egipt wzdłuż. Wyobraź sobie - 50 stopni, a ty ganiasz po wszystkich zabytkach Egiptu! Jeszcze mieliśmy cudowną przewodniczkę która niestety wpadła na pomysł, żeby zabierać nas na zwidzanie \"kiedy nie ma ludzi\", czyli w południe!!! Efekt - na kasecie video wyglądamy, jakbyśmy pojechali tam za karę, a nie w podróż:) Egipt to superrozwiązanie jeżeli ślub jest np. we wrześniu. To zupełnie inna bajka! Zakochałam sie w tym kraju:) Poza tym - jest niedrogo. Generalnie - polecałabym opcję \"pobytową\", bez zbyt dużego zwiedzania - w końcu to Wy jesteście wtedy dla siebie główną atrakcją i trzeba sie sobą nacieszyć. Hotel, który polecam - Coral Beach w Hurgadzie. Nie polecam - Merlin Inn w Hurgadzie, Sharming Inn w Sharm-el-Sheikh. Pozdrowionka!

Gość masza traktorzystka
Ja to bym chyba najchętniej teraz pojechała do egiptu , jak jest koło 15-20 stopni. Sama jadę do szwecji nad morze na parę dni

Gość a jaaaa

Gość KIMM
A CO MYŚLICIE O POLSKIM MORZU W SIERPNIU? ZARAZ PO ŚLUBIE CHCEMY KUPIĆ MIESZKANIE WIĘC NIE BEDZIE NAS STAC NA EGZOTYCZNE PODRÓŻE. MOIM ZDANIEM WAZNE ŻEBY BYĆ RAZEM I TROSZKE ODPOCZĄĆ PO TYM CAŁYM ZAMIESZANIU ZWIĄZANYM Z ORGANIZACJĄ.

Gość brwoooooooo
kimm - polskie morze jest piekne, jednak koszty pobytu nad nim stanowię 80% kosztów pobytu nad południowym. przekalkulujcie czy nie warto dołożyć.

Gość KIMM
ja wiem ale to tak troszke po znajomości więc wychodzi taniej:) Rok temu bylismy 2 tyg. w chorwacji i było bosko polecam każdemu, ale w tym roku tych wydatków jest jednak ciut za dużo---ślub, mieszkanie...

Gość brawooo
no to nie ma się nad czym zastanawiać. pzdr.