Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karka_com

TRĄDZIK HORMONALNY i jak sobie z nim radzimy,co stosować

Polecane posty

Gość karka_com

Pomóżmy sobie na wzajem opisując co nam pomaga a co szkodzi,jakich kosmetyków używamy i czy mamy swoje złote środki w walce z tym paskudztwem

Gość olasssss
up up, bo mnie ten temat tez interesuje.A moze poprostu do lekarza?

Gość **LILLY**
ja bylam ostatnio u lekarza dermatologa i stwierzil ze to tradzik hormon przepisal mi leki masi tabletki Diana35 mi kosmetyki szkodza osobiscie im wiecej tym gorzej mam glownie krostki na policzkach i zuchwie

Gość karka_com
no wlasnie ja mam tak samo na policzkach i zuchwie i nie wiem co z tym "pieronstwem" zrobic

Gość karka_com
Odzywajcie sie "ludziska"

Gość pesta
ja mam tak samo tez tylko diane 35 kaza uzywac za to kosmetyczka wymysla swoje teorie ktore sie nie sprawdzaja

tez mam na policzkach krostki i dziurki straszne...jak bralam Diane bylo ok..ale za kazdym razem gdy robie przerwe cholerstwo wraca......

Gość no wlasnie
i jaki jest sens brania hormonow? pomagaja tylko, kiedy sie je bierze, a jak sie przestaje to tradzik wraca:( przeciez nie mozna hormonow lykac bez konca;/ a przypadki, ze tradzik zanika po braniu hormonow i nie wraca, to rzadkosc, o ile sa takie przypadki?;/

Gość coco24
ja tez mam tradzik hormonalny, mam stwierdzone PCO, obecnie biore diane i dexamethason, tak naprawde chyba jestem skazana na tabletki przez najblizsze lata - tak mi powiedziala ginekolog,chociaz pewnie moja watroba stwierdzi inaczej:) nie chce sie truc,ale z drugiej strony nie chce tez ciagle chodzic z twarza pelna pryszczy, najgorsze jest to, ze chyba nie ma skutecznego lekarstwa ktorym mozna sie trwale wyleczyc z tradziku hormonalnego!a moze komus sie udalo?:)