Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envika

jak pozbyć się rozszerzonych porów na buzi?

Polecane posty

Gość envika

szczególnie widoczne są te na nosie i na czole.... może znacie jakieś skuteczne domowe sposoby albo gotowe kosmetyki? a może jakieś zabiegi kosmetyczne? (np kwasy owocowe, nie wiem...) muszę się tego pozbyc bo wygląda dosc nieestetycznie :-( dzięki z góry za odpowiedzi!

Ja tez bym chciala wiedziec :( Maseczki sciągające tylko mi podrazniają

A ja proponuje ubic białko + pare kropel cytryny i na buźie aż do wyschnięcia,łagodzi podraznienia i ściaga pory niestety nie na zawsze.Pozdrawiam

Gość envika
ja właśnie podobnie jak Kasiulek wogóle nie palę i bardzo okazjonalnie cos tam wypiję. Tak więc te pory to z innego powodu chyba....mam mieszaną cerę więc pewnie dlatego. Próbowałam maseczkę z białek, przepis stary jak świat, ale - no własnie- zwęża pory na krótko.... a ja bym chciała cos co na stałe wyeliminuje ten problem :-(

Gość Poradka
kremy z kwasami AHA, BHA -skuteczne ale nie dla kazdej buzi i tez nie na zawsze -rozszerzone pory moga byc dziedziczne

Gość envika
Poradka, moze wypróbuje tych kremow z kwasami , albo cos o nich poczytam.... :-) Kurcze, mam nadzieje ze to nie prawda z tym dziedziczeniem?! :-O Co prawda moja mama ma ładną cerę, ale moj tato zawsze mial z tym problemy.... Nie słyszalam jeszcze ze mozna odziedziczyc cerę po tacie ;-)

ja mialam taki sam problem i kupilam sobie w aptece vichy normaderm pomogl :) nie tylko na pory ale takze na swiecaca sie skore na nosie i czole!

Gość malutka:)
hej dziewczynki!hmm mam ten sam problem ;/stosowałam już bardzo wiele i kremów ,maseczek itd,no ale nie stety nic nie pomaga już nie wiem co mam robić ;/poradzcie proszę jak macie jakieś sposoby na ten problem..pozdrawiam

Gość smiech na salixcxcxcx
ja ide na mikro, do kometyczki. zobaczymy jaki efekt bedzie. Podobno po 1 zabiegu jest juz roznica, stosowala ktoras?