Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2502

Chipsy w ciąży

Polecane posty

Gość kasia2502

Hej jestem w 5 miesiacu ciąży i jem chipsy co 3 tygodnie, mam na nie wielką ochotę nie mogę sie od nich odzwyczaić(czy wy jadłyście chipsy jak byłyście w ciąży lub czy jecie) jak myslicie ma to zły wpływ na dziecko?

Gość czips
na dziecko może nie, choć ja bym razczej odradzała, za dużo w tym sztuczności, za to z pewnością będą miały wpływ na wielkość dupska już po ciąży ;)

Gość Jakkk
wiadomo czipsy są nie zdrowe.Ja na Twoim miejscu bym trochę ograniczyła.Napewno dzieci małe nie powinny jeść czipsów.Zostały przeprowadzone badania w USA i ukazały,że żle wpływają na rozwój intelektualny,umysł.

Tak tak dupsko to może urosnąć!!!! Ale tak samo jak po ilościach pizzy, frytek i innych takich rzeczy. Chyba troche narobiłaś mi ochoty!!!!!!! O jeszcze z dodatkiem coli light!!!!!1

Gość Miareczka
Dziewczyny nie przesadzajcie! Ona je chipsy raz na 3 tygdonie a nie 3 paczki dziennie! Jeżeli masz ochotę to zjedz, ale niekoniecznie mega pakę. Na pewno nie zadzkodzisz dziecku ani swojej wadze;)

a ja normalnie NIE CIERPIĘ chipsów, ale na początku pierwszej ciąży- jak jeszcze nie wiedziałam, ze jestem, to miałam na nie taki apetyt przez pierwsze tygodnie, ze aż mi sie sniły;) w drugiej ciąży już nie- z czego sie bardzo cieszę:) a tak ogólnie, to lepiej moze jedz chrupki kukurydziane smakowe, albo prażynki ziemniaczane- chyba zdrowsze, i pewnie mniej kaloryczne:)

Gość smacznego/
Wszystko co Ty jesz, je takze twoje dziecko!

To że zjesz raz na trzy tygodnie chipsy to bez przesady nic się nie stanie. Mi lekarz powiedział, że można jeść na co ma się ochotę, ale oczywiście z rozsądkiem.