Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm co o tym myslicie

czy spotkalyscie sie zeby ginekolog Was badal w nietypowy sposob?

Polecane posty

dzisiaj bylam na badaniu, i jak mnie zaczal badac na poczatku bylo wszsytko ok, tzn tak jak nalezy, a potem tak zaczal ruszac palcami jakby specjalnie chcial mnie podniecic...i udalo mu sie..jeszcze dodatkowo dolaczyl kciuk zeby piescic lechatczke. czy zdarzylo Wam sie cos takiego? bylam w szoku jak wyszlam z gabinetu...

Gość coś mi się zdaje że jesteś
facetem - nie mylę się, co?

Gość nie tyle facet toto
co pryszczaty 16 latek :D

niestety mylisz sie, jestem kobieta

Gość niestety nie przekonałeś mnie
GNOJU

cham!

Mojego gina podnieca moja bujne owłosienie łonowe które ścieli się między moimi grubymi udami niczym grzywa Simby :classic_cool:

Gość jestem facetem
i nie znam się na badaniach, ale jak dla mnie są dwie opcje: albo to było jakieś badanie, które miało na celu sprawdzenie np śluzu? albo mu się bardzo spodobałaś i liczył na coś. gdyby tak zrobił mojej dziewczynie, to lepiej żeby to była ta pierwsza opcja 😠

Jakby tak zorbił mojej kobiecie to bym tam poszedł do niego i porozmawiał z nim.... jeśli oczywiście okazało by sie ze robił coś niedozwolonego :)

Gość dlatego nie chodze do faceta
:P

Gość NO PROSZĘ
CHYBA NIE WIECIE CO MOŻE ZROBIĆ GINEKOLOG WASZEJ KOBIECIE. I LEPIEJ DLA WAS ABYŚCIE NIE WIEDZIELI. WASZE KOBIETY NIE MÓWIĄ CO DZIEJE SIĘ W GABINECIE. OCZYWIŚCIE NIE ZAWSZE. :-)

Gość bzdety
dla wiekszosci kobiet badanie ginekologiczne jest nieprzyjemne i stresujace! nie bardzo jest tu miejsce na podniecenie:) wyluzujcie! podniecac sie tym moga tylko jakies wyjatkowe numerantki ktore maja poprostu takie skrzywienie;) pozdrawiam dziewczyny:D

Gość bzdety
Zawsze jak siadałam na fotelu i rozchylałam nogi ,to lekarz penetrował moją pochwę palcami w gumowych rękawiczkach. nie byłoby w tym nic dziwnego ale on penetrował również moją odbytnicę pomrukując przy tym i śliniąc się jak dziki drapieżny kot. Czasem zapuszczał też swój zwinny i długi język w moją czeluść delikatnie liżąc szyjkę macicy. to chyba nie jest normalne zachowanie lekarza. Nie to żebym narzekała ,ale wydaje mi się to dziwne.:)

Gość bzdety
oj podszywaczu:) jestem facetem:)

Gość yjar
wiele osób by tak chciało?

Gość jagienka ze spychowa
Mnbie się to bardzo często zdarza , zwykle lekarz porusza palcem w pojej pochwie , ale kiedy występuje podejrzenie stanu zapalengo jajcików , bardziej miarodajnym okazuje się badanie językiem , który wkłada wtedy bardzo głęboko. Jednak wiem , że czyni to w celach badawczych , a nie , żeby mnie podniecić. Raz zdarzyło sie, że nie było innego wyjścia , jak dokonać badania kutasem , ale przypadek to był naprawdę poważny

Gość Lalande2125
a mój gin kiedyś przyciskał swoje jądra do moich piersi, ale mówił że to jest wskaźnik jędrności sutków byłam trochę skołowana i pozwoliłam mu na to ale dziś wiem, ze to był zbokol!

Powiem tak: Jeżeli ginekolog robi podczas badania coś co wam nie odpowiada, nie ważne co, to zwyczajnie każcie mu przerwać albo same przerwijcie takie badanie.