Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjh

nadmierne owłosienie i pocenie

Polecane posty

Gość lkjh

moim problemem jest nadmierne pocenie i owłosienie jednoczesnie!!!!poce sie strasznie, chwilowo pomaga mi Antidral, ale tylko na pachy.rece i stopy bez zmian, czyli koszmarnie.i do tego to owlosienie m.in.na plecch i piersiach.najgorsze jest to, wloski na piersiach wyrywalam peseta i teraz nie wyglada to najlepiej.czy jest ktos z podobnym problemem?

Gość lkjh
nie sadzialm, ze jestem az tak samotna z moim problemem. jestem w takim razie jedynym i niepowtarzalnym egzemplarzem:(

Gość lkjh
nie sadzialm, ze jestem az tak samotna z moim problemem. jestem w takim razie jedynym i niepowtarzalnym egzemplarzem:(

To wyglada na klopoty z hormonami. Chyba najlepiej byloby wybrac sie do endokrynologa.

Gość lkjh
bylam u endokrynologa, ale jedyne co powiedzial to to, ze taka moja uroda.bez sensu.umowilam sie teraz do innego endokrynologa, ale na wizyte musze czekac az do maja!!!!!!i jak tu dalej zyc....nawet moi znajomi nie wiedza o moich problemach.czuje sie beznadziejnie.

Ja byłam z nadmiernym owłosieniem u państwowego ginekologa. Powiedziałam jej o moim problemie, pokazałam ;) i bez żadnego problemu dostałam skierowanie na badania. Chociaż to i tak nie miało chyba większego znaczenia, bo musiałam za nie płacić ;) Chodzi mi to, że kobieta potraktowała mnie i mój problem poważnie. Szukaj innego lekarza :)

Gość ellle
ja tez mam ten problem, poce sie niemilosiernie!! etiaxil mi nie pomaga juz, teraz stosuje antidral i poki co jest ok, ale boje sie ze tez przestanie na mnie dzialac po jakims czasie... a owlosiona jestm praktycznie wszedzie . masakra!!

Gość ah te

Gość ah te...
kafelka--------- i co Ci ta pani ginekolog przepisała i czy pomogło?