Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja148887

sucha skóra przy leczeniu trądziku, pomocy!!!

Polecane posty

Gość kaja148887

mam problem, a wlasciwie to ma go moj brat, ktory leczy sie na trądzik, bierze antybiotyki doustne i zewnętrznie maście: clindacne i differin i aneroxid L, bardzo wysusza mu to skórę, która się łuszczy i boli, martwie sie o niego, bo to na pewno nie jest mile uczucie, czym można smarowac skórę, by tak się nie wysuszała? chodzi o to, ze wiem ze nie moze jej posmarowac byle jakim kremem nawilzającym, bo moze to zniweczyc efekty leczenia, proszę pomozcie, jesli ktos wie co na to pomaga

niech nakłada np. Octopirox Eris (krem nawilżający specjalnie do cery trądzikowej) ok. godzinę po nałożeniu tych specyfików na trądzik. do tego niech sobie kupi w aptece kapsułki z omega 3 i wit. E.

Gość escape24
niech sie zaopatrzy w kosmetyki z la roche posay. One leczą trądzik i niedoskonałosci nie wysuszając!!!

Gość Achtoja
Albo.Baleneum.krem.dla.dzieci. Jest.super-mi.pomogl... Kosztuje.okolo.23zlotych.

Gość niech
kupi kapsułki OEPAROL do łykania one nawilzaja od srodka,naprawde polecam tez mialam taki problem.w aptece albo zielarskim do kupienia.

Gość kaja148887
dziekuje wam slicznie za rady :)

Gość lek med
tylko alanatan plus lub bepathen plus-gwarantuje efekt