Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znak zapytania

Czy jest ktoś kto też nigdy nie był zakochany nie kochał i nie był nigdy z kimś?

Polecane posty

Zastanawiam się czy kiedyś poznam jakie to jest uczucie zakochać się, kochać , być z kimś, przytulać się, całować. Chciałbym mieć kogoś ale nie czuję niczego do żadnej dziewczyny :-( Czy to się zmieni? Jak to zmienić? Co mogę zrobić?

nikt nie widzi tego topicka? to dziwne bo jest czesto na gorze. W takim razie co? myslicie pewnie ze to wymyslilem wszystko? cokolwiek myslicie, czy sie zgadzacie czy nie to powiedzcie cos

a ile masz lat? to byla milosc platoniczna o ktorej partnerki nawet nie wiedzialy? czy zwiazki bez milosci? (istnieja w ogole takie zwiazki kiedy jedna osoba mimo braku milosci jest z druga osobą? po co z nia w takim razie jest? )

Mam 30 lat Nie chce mi sie pisać szcvegółow , bo zrobilem juz to wiele razy na tym forum Faktem jest ze moja miłosć jest zawsze tym wieksza im pewniejszy jestem że nic z tego nie będzie :)

znak zapytania---> 28 Zle sie wyrazilam... nie, zebym byla zatwardzialym antyzwiazkowcem. Ale nic na sile... Nie moge byc z kims jak nie kocham... To by bylo nie uczciwe. Moze nie umiem pokochac, moze nie umialabym byc w zwiazku... Dobrze mi tak :D

ciekawe... mojej milosci nigdy nie ma choc tez jestem pewien ze nic z tego nie bedzie:) w ogole zeby pojawila sie milosc , co trzeba zrobic? skad ona sie bierze?

a mi nie jest dobrze, 25 latku czemu nie miales dziewczyny? chcialbys? ja mam 22 lata no i oczywscie tez nie mialem nigdy dziewczyny co wynika topicu

--> znak zapytania Nie wiem czy bym chciał. Czasem bym chciał, czasem nie :-). Wszystko ma swoje wady i zalety. Wiem, że na pewno nie chciałbym mieć dzieci (co bardzo zawęża krąg poszukiwań).

No cóż.. raczej jestem bierna czytelniczka forum ale cos mnie tknelo;) Mialam paru facetow ale kochalam tylko jednego, jak wiec widzisz nie trzeba kogos kochac by z kims byc. Po co bylam z pozostalymi? Bo mnie oczarowali, odkrylam w nich cos wyjatkowego, chcialam by byli obecni w moim zyciu, przebywanie z nimi sprawialo mi radosc i frajde. Milosc nie przychodzi ot tak, na nia trzeba troche czasu, takie jest moje zdanie dlatego tez nie uwazalam za konieczne jej pojawienie sie by z kims zwiazac sie blizej. Lecz gdy po paru miesiacach nadal sie nie pojawiala a zauroczenie minelo, moje zwiazki rozpadaly sie..

No ja jeszcze zadnego nie kochalam ;) Ale w wielu osobach (to oczywiscie mam na mysli teraz plec przeciwna ;) ) odkrywam cos wyjatkowego, oczarowuja mnie, chce by byli obecni w moim zyciu, przebywanie z nimi sprawia mi frajde... ale nic wiecej. Nie zabujalam sie nigdy, nie zauroczylam, a co za tym idzie nie zakochalam... (no dobra raz... i to z wzajemnoscia - ale niestety byly rozne takie \"przeciw\" :P )

a czym w zasadzie jest zwiazanie blizej? spotykaniem sie czesciej niz z innymi? przebywaniem? pewnie zeby byc blizej z kim to obie strony musz chciec

Piszac ze zwiazalam sie z nimi mam na mysli ze bylismy razem, bo bardzo nam na sobie zalezalo i po prostu tego pragnelismy. skrywam czarny nick- ja tez cierpialam przez faceta, zreszta niejednego, mimo to nie zaluje ze z nimi bylam, dzieki temu czegos sie nauczylam, zyskalam doswiadczenie, wiem jakich bledow w przyszlosci nie popelniac no i.. pieknych wspomnien nikt mi nie zabierze:)

A Ja boję się zakochać.Czasami sama przed sobą boję się przyznać do swoich uczuć.

Gość aniajataka ja
Ja -22 lata prawie skonczone, jestem fajan normalna studentka i nic...smutno mi i chyba trace nadzieje jest nas wiecej:(

20 lat na karku, zero związków, zero wyznan ani z mojej strony ani z czyjejś (przyjmuje, że internetowe znajomości się nie liczą,choć było paru co mówiło że \" kocha\"...). ciągle platonicznie się zakochuję, odkochuję, męczy mnie to już. a teraz idę spac bo mam to święto w dupie... o prawdziwie samotnych ludziach sie zapomina, podczas gdy niektórzy dostają po 5, 6 propozycji spędzenia razem tego wieczoru/walentynek/ofert bycia razem. świat jest niesprawiedliwy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Milkaa.B
Mam 23 lata owszem byłam z facetami, raz nawet w 2 letnim związku, ale nigdy nie kochałam. Nie potrafie kochać, poczuc coś naprawde szczerze... Życie bez miłości jest dziwne, tak jakbym wogóle nie żyła