Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teri

Pozwol mu umrzec

Polecane posty

Te slowa uslyszalam dzis od lekarza , ktory tak powiedzial o stanie ,,zdrowia,, mojego meza.Tak moj maz jest alkoholikiem w najgorszym juz chyba stadium tej chroby , chociaz on uparcie twierdzi ze nim absolutnie nie jest. Juz od dwuch lat nie mieszkamy razem , a jednak ciagle mu pomagalam i nawet kilka dni temu gdy uslyszalam w jakim stanie obecnie jest gotowa bylam pojsc i jeszcze pomoc , mam naprawde wyrzuty sumienia .

czasem sie odbijaja od dna, wiem na przykladzie mojego ojca.. nikt Ci nie zaproponowal zeby wyslac meza na przymusowe leczenie?

silenzioso..... gratuluje Twemu tacie ..naprawde .Cala moja rodzina starala sie mu pomoc, bylo tez przymusowe leczenie ,efekt byl taki ze tylko wrocil z ,,odwyku,, po 2 dniach byl juz w ,,ciagu,,

moj tato mial dluga terapie nie tylko odwyk... i pomoglo, zreszta mielismy z nim taka umowe, ze jak zacznie znowu pic to wyroki karne jakie mial (znecanie sie psychiczne nad rodzina)wejda w zycie (na czas leczenia podpisalismy ugode) takze nie pil ze strachu przede wszytskim.. powodzenia... czesto tak jest ze jak alkoholik spadnie na dno to sie odbija, ale roznie to bywa, 3mam kciuki