Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaaa

Błagam,przeczytajcie to i pomóżcie mi!!

Polecane posty

Gość taka jednaaa

poradźcie proszę co mam zrobić? 3dni temu uzyłam po raz pierwszy nowego mleczka/przy okazji odradzam-keep it clean Avon/ i na tym sie skonczyło bo ten cholerny kosmetyk tak mi podraznił skóre ze czuje sie jak bym była w masce!!mam tak sciągniętą skóre,nawet na powiekach:( co mam zrobic? czekac aż to cholerstwo samo zniknie?! poradźcie jak nawilzyc tą skórę,może macie jakies domowe sposoby? czuje sie okropnie...

Gość makrabadabra
najpierw spróbuj zrobić papkę z płatków owsianych i to nałoż na twarz, dobrze jest też przemyć twarz mlekiem

Gość taka jednaaa
nie mam w domu płatków owsianych a do sklepu tak nie wyjde:( na szczescie mam mleko a jogurt naturalny?dobry jest czy nie? ps.dzieki za odp.:)

Gość penelopaaa
miód naturalny wymieszaj z tłustym mlekiem, maść dermosan,

Gość czytam czytam
idź do apteki i powiedz to samo - aptekarka wybierze coś odpowiedniego, a tego Avona to do kosza ;) pewnie jakiś nawilżajacy krem - seba med - jest b. dobry i nie drogi ok 16 zł :) na podrażnienia super! albo coś w Vichy + woda termalna w spreyu zastanawia mnie czemu te kosmetyki są tak popularne i przez niektórych uznawane za luksusowe :O przecież to bubel

Gość wypij wapno
wypij wapno, buzię smaruj dziecinnym kremikiem, a najlepeij kup w patece Bepanthen

Zrób sobie maseczkę: ugotuj (oczywiście bez soli!) ziemniaka w skórce, jak się ugotuje, to rozgniec go na papkę i dodaj świeżego mleka - połóż na twarz - 20 min. później posmaruj twarz oliwą z oliwek, powodzenia! Acha i nie używaj kosmetyków Avon`u Oczywiście to podrażnienie Ci błyskawicznie nie zniknie... może się jeszcze długo utrzymywać....kup sobie jakiś krem dla dzieci i nim smaruj buzię 🖐️

Gość taka jednaaa
to kiedy mi to zniknie:(

Gość makrabadabra
wiecej nie stosuj kremów z avonu, ja tez przezyłam już niejedna traume po nich i co raz słyszę to inne koleżanki też sie skarżą, te kosmetyki to śmieci

Kosmetyk Avonu oddaj swoejj konsultantce musi Ci zwrócic pieniądze. Można oddac go w przeciągu 30 dni zużycie nei moze być większe niż 1,3 :)) To jest gwarancja dawana przez AVON, więc nei ch nie śmie Ci mówić ż enie ma czegoś takiego :))

Gość taka jednaaa
czy któras z was już tak miała?niekoniecznie po kosmetykach z avonu??

Gość taka jednaaa
do SNURKA ale ja sama jestem konsultantka avonu i do tej pory nie podrażniały mnie zadne ich kosmetyki/choc wiem ze niektórych uczulają itp./ po prostu mi nie posłużyło to mleczko!! może zrezygnuje z "kariery" konsultantki?

Gość taka jednaaa
boje sie ze wszelkimi eksperymentami moge jeszcze pogorszyc sprawe:(

ja miałam podobnie po piance Pure PoreFection... nawilżaj porządnie skórę, smaruj czymś łagodzącym, np. alantanem plus czy pantenolem, pij wapno. po paru dniach powinno przejść. może przerzucisz się na Ori? ;)

aha, a kosmetyk można zwrócić nie w ciągu 30 dni, tylko w ciągu 3 MIESIĘCY od daty zakupu go przez konsultantkę.

Gość pikuś
moja rada najpierw umyj pożądnie to co cię piecze pod wodą a pózniej ugotój krochmal lub posmaruj te miejsca maślanką

Gość idi
ja mam kompletnie zniszczona skore po 'specyfikach' avon'u... :(

Gość synthia
dziewczyny!!!!! jak mozecie byc takie niepowaznie i uzywac kosmetykow avon przeciez to nawet do mycia naczyn sie nie nadaje bo by podraznilo ;) najlepsze sa LA ROCHE POSAY z apteki albo Vichy i SVR a z tym badziewiem dajcie sobie spokoj. Do autorki: kiedys mialam podobnie ale zastosowalam krem Elosone 0,1% niestety jest na recepte ,ale naprawde skuteczny.Wybierz sie do lekarza i nie sluchaj tych cudownych rad ze ziemniak uzdrowi twoja skore :P

Gość Laurita
Avon TRAGEDIA!Bubel nad bublami!Dziewczyno idz do apteki albo jakiegoś sklepu zielarskiego i kup sobie tak zwany Oczar żel przeciwtrądzikowy firmy SEPTYK naprawde pomoże POLECAM.ZOBACZYSZ EFEKTY JUŻ drugiego dnia!!!

Gość Żaklina
Avon to buble. jedynie krem do stóp ścierajacy,dosyć ,dosyć. Te kremy są dość drogie a mimo to średnia jakość. Zastosujcie krem dobrej marki a potem te. Widać różnice. Pojawiła się seria firmy AFRODITA/chyba tylko do kupienia u kosmetyczek? nie jest b.doga a super.