Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esska

Co mam zrobić?

Polecane posty

Gość esska

Moi drodzy! Pewnie już kiedyś taki problem był tu omawiany. Ale mnie to spotkało dość niedawno. Jestem z chłopakiem od 9 miesiecy. Układa nam się dobrze, nawet bardzo. Nieistety od stycznia zacząl pisać smsy do jakiejs dziewczyny. Niby koleżeskie, ale jednak. Wiem o tym bo kiedys zostawił u mnie swoj telefo (a ja przez babską ciekawość) przejrzałam go, wiem nie jestem z tego dumna ale stało się i już. Próbowałam się jakoś wypytać co i jak, ale On się zapiera że nikogo więcej nie ma, ale piszę jej prawie takie same smsy jak mnie, a nawet takie w stylu: "wiesz wczoraj w galerii poczułem zapach Twoich perfum, ale to nie byłaś Ty tylko ktoś inny" Czy powinnam się przyznać i powiedzieć mu o tych smsach? że je przeczytałam?

Gość esska
please o rade

Jak Cie to gryzie to powiedz,lepiej wiedziec na czym stoisz niz sie denerwowac i wmawiac sobie ...pewnie i tak sie nie przyzna...ale takich smskow to chyba do zwyklej kolezanki sie nie wysyla!!Powiedz ze popatrzylas z ciekawosci bo ktos przyslal mu sms badz puscil sygnalek...a ze ciekawosc babska jest nie do przejscia zagladnelas tez do skrzynki no i masz...!!

Gość idż do książek
nie zajmuj się głupotami czy powiedzieć czy zapytać czy to czy tamto w ciągu dnia 28 dziewczyn zadaje te same pytania jak ty poszuka poczytaj spadaj