Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja sie pytam

dlaczego faceci lecą na tapeciary?

Polecane posty

Gość ja sie pytam
do tapeciar nalezałoby: cechą charakterystyczną tapeciar jest właśnei brak rozumu :classic_cool:

Gość do tapeciar nalezałoby
ja sie pytam ---------> po rodzicach w spadku.

Gość lolikka
tapeciary to nie mogą być kobiety zadbane,bo kobiety zadbane wyglądają estetycznie,a tapeciara na pewno nie wygląda estetycznie.,tylko-albo kiczowato,cukierkowato-(nadmiar różu),albo jak kreuje sie na latynoske,tylko,że nie za bardzo jej to wychodzi:[ Oczywiście faceci to w większości głupcy.Niby wzrokowcy...,ale tylko na pozór.Sa mało spostrzegawczy.Każdy chciałby naturalną,oczywiście naturalnie piękną:D,no i zapewne niejeden poleciałby na tapeciare,stwierdzając przy tym,że jest to kobieta atrakcyjna i naturalnie piekna buahaha.

Gość miś Creasy
ach te kompleksy :/ Niby was nie obchodzą ale widze, że lustrujecie jak każda jest ubrana jak umalowana itp Sorry ale pokażcie mi faceta, który patrzy na innych.... i gratuluje podejścia do życia... powiedz mi co to jest bezguście??? Co mnie obchodzi co jest akurat modne, szykowne i co wypada a czego nie wypada załóżyć? Dlaczego ktoś OBCY ma mi mówić jak mam się ubierać??? Troche wychodzi mentalność poddańcza...zero własnego zdania. Faceci lubią te dziewczyny, nie każde są puste, ale wy wiecie pewno najlepiej...pfff. Już wole taką tapeciare bez gustu niż takie zawistne obgadujące babska jak wy.

Gość lolikka
miś Creasy-wyluzuj:D Nikt Ci tu nie mówi,co masz robić i w co się masz ubierać.Nie musisz się na nikogo rzucać z takim zacięciem:P. Apropo kompleksów...,uważam,że przy tapeciarze jaką opisałam nie można miec kompleksów.No czego mam takiej zazdrościć?Zniszczonej cery?,tipsów?,tego,że kocha róż...? To po prostu skandal,pisać coś o kompleksach:D.Owszem,nie mam prawa nikomu narzucac swojego stylu i wcale nie narzucam.Podaję tylko definicje tapeciary heheh.Zazdrościć można kobiecie z klasą,która wygląda estetycznie i nienagannie,ale tapeciarze?,a naiwnych męzczyzn żadna z nas nie potrzebuje,w końcu swój trafia na swego :P

Gość tapeciara
Ja sie ubieram bardzo skromnie,mam naturalny kolor wlosow,nie chodze na solarium,ale....MALUJE SIE!!!!BOZE!!!!NIE ZEMDLEJCIE Z PRZERAZENIA!!!Powiedzcie mi co was to obchodzi ze ktos ma tapete na twarzy?po to sa kosmetyki zeby ich uzywac,jezeli komus przeszkadzaja pewne mankamenty jego urody albo po prostu chce wygladac ladniej to niech naklada sobie nawet kilogramy.I nie gadajcie mi ludzie ze wszystkie tapeciary sa puste.Ja slysze od kolegow ze jestem bardzo wartosciowym czlowiekiem.A przeciez sie maluje,jak to mozliwe...I zgadzam sie z kims kto powiedzial na tym forum ze lepsza taka wytapetowana z fajnym charakterem niz zrzedzaca wscibska zaniedbana baba.lepiej tepic wlasnie szmule ktore leca na pieniadze niz te ktore sa wymalowane.A zakochac sie mozna tylko i wylacznie w charakterze czlowieka.wtedy nie bedzie faceta obchodzilo to ze nad ranem wygladamy gorzej,mamy zaspane oczka,jestesmy blade itd.Jezeli kos jest z nami ze wzgledu na nasz wyglad to jest po prostu slaby.A malujemy sie po o zeby miec dobry humor i byc pewniejsze siebie.Nie kazdy akceptuje siebie z pelni takim jakim jest i nalezy to zrozumiec.

Gość zofias
Tapeciara - to wszystko to po prostu zazdrość, zawiść i glupota ludzka. Nie trzeba zwracać uwagi :-) Faceci zawsze chrzanią jak to kochają naturalne a oglądają się za tymi wyzywającymi :-) Pytalam kilku facetów i jeśli mają te szare myszki to tylko dlatego,że uważali,że nie mają startu do jakiejś laski i nawet nie próbowali podrywać. Zostalo im się zadowolić czesią z naturalnymi wlosami i paznokietkami. Poza tym dbanie o siebie kosztuje... dużo... bardzo dużo... Którą stać na fryzjera za powiedzmy 350zl ? + tipsy + solarium + extra ciuchy + dobre kosmetyki + perfumy ?

Gość kup se sterowiec
nie sa dla mnie atrakcyjne kobiety, które się nie malują i to co dzień, niezależnie od tego czy gdzieś wychodzą czy nie, tak samo nie wyobrażam sobie, nipomalowanych paznokci (róże odpadają :D) i awersji do szpilek...

Gość oj leca na tapeciary
jestem atrakcyjna brunetka, maluje sie , dbam o siebie ale ajk tylko wybiore sie z kolezanka blondynką (kiczowaty blond) z dużym biustem to zgadnijcie kto ma powodzenie? pozdrawiam

Gość kup se sterowiec
do Pani powyżej nie miałem na myśli blondi-lalunie raczej brunetki o wdzięku wampa :)

Gość AgaHmmm
Czytam i czytam i jestem w szoku :) Niektóre wypowiedzi są poniżej poziomu krytyki... Gdyby każdy zajął się sobą.. eehhh za pięknie byłoby na świecie :D Ale wracając do tematu "tapeciara" to nie zawsze pusta laska... I nie zawsze głupia.. tak to jest jak się wierzy w stereotypy :) Ja na codzień robię sobie makijaż (bez "remontu") i wiem jak to jest być ocenianą po wyglądzie (a przy okazji lubię wysokie buty, w których zaznaczam umiem chodzić) czy w ten sposób kogoś krzywdzę?? Nie wydaje mi się... Mam przy okazji blond włosy, a jak można się zorientować po wypowiedzi nie jestem "mało - inteligentna" więc ludzie o co chodzi?? No o co?? Po prostu trzeba mieć umiar, jakieś wartości moralne, ale przede wszystkim należy się zająć własną osobą a później dopiero roztsząsać takie tematy ;) pOzDrawiam wSzYstKicH Buziaki :*

Gość AgaHmmm
roztrząsać* mała pomyłeczka ;)

Gość Brunetka_177
Hahaha no proste poco ten temacik... przeciez wiadomo ze tak na prawde tylko brunetki licza sie na tym swiecie:D:D:D:D:D

wyrazajac sie \'\'tapeciara\'\'napewno nikomu nie chodzilo o ladnie i gustownie wymalowana kobiete tylko o dziewczyne ktora az razi nie prawdziwym kolorem skory i cieniami do powiek plus tona blyszczyku!jesli chodzi o ubior nie nazwiemy \'\'tapeciara\'\' bardzo ladnie i z gustem ubranej kobiety ale za to \'\'tapeciara\'\' nazwiemy dziewczyne ktora wyglada jakby zawinela sie w opakowanie po cukierku, i czy ma obcas czy tez adidasy nie ma to znaczenia jak i rowniez kolor wlosow, czy blondynka czy szatynka lub z innym kolorem wlosow-kazda moze wygladac kiczowato!!To jest moje zdanie!

Gość AgaHmmm
Brunetki hehe dobre ;) Najgorzej jak się komuś coś wydaje ;) Liczy się wnętrze :D Kolor można zmienić ale dziury w osobowości się nie załata :P

Gość Śliczna blondynka
jestescie wszyscy zazdrosnbi bo macie 0 powodzenia hahahaha palanty żaalllll mi was

Dlaczego..? Bo makijaż podkreśla erotyzm a mocny makijaż mocno podkreśla erotyzm żadna w tym tajemnica ja raczej nie zwracam uwagi na kobiety, które się nie malują, natomiast zwracam uwagę na to jak się malują preferuję mocne makijaże ale dobrze zrobione, równomiernie położony podkład i tak dalej i dalej... Mnie się od dziecka podobały kobiety umalowane :D i tak mi zostło. Kobiety bez makijażu, wyglądają dobrze najwyżej do 24, 25 roku zycia, i to też raczej rzadko. Po prostu trudno o doskonałą cerę. Zdjęcie czarno-białe ale widać jednolitą w barwie twarz, śliczne kreski i intensywną szminkę. Lubię coś takiego. http://www.audreyprudhon.com/photos/greg%20maquillage.jpg

Trochę to kontrowersyjne stwierdzenie "naturalny flejtuch" :D ale na własny użytek, mógłbym go zastosować. ALew zachowajmy umiar! Nie każda kobieta musi chcieć się w to bawić.

Gość lupo23
bo to idioci ja zawsze byłem za naturalem i zato wiem że nigdy nie obudze się i nie zobacze obok siebie potwora ze zmasakrowaną twarzyczką bo to robią kosmetyki z damską tważyczką

Gość MyImmortal
I to was tak intryguje w "tapeciarach",ze uzywaja farb do wlosow tak? a jak ktos man nieciekawy kolor naturalny?to akurat indywidualna sprawa,niektorzy maja tez blizny,albo widoczne tzw"plamki" nja twarzy...to juz nie moga sie podkladowac? mozna wszystko,ale z umiarem...i trzeba wiedziec jak w jakie miejsce sie "odpingwinic"^^

Gość ejj ejjj
to że ktoś się maluje to tylko i wyłącznie jego sprawa...ja też lubię się malować(ale bez przesady):P I wcale nie jestem pusta i zyskuję przy bliższym poznaniu:) kosmetyki są po to żeby ich używać oczywiście z umiarem a jeśli jakaś laska tego nie potrafi to tylko i wyłącznie jej problem:) Bo to jej ryjek a nie Twój i to jej życie a nie Twoje więc pojęcia zajmij się sobą a nie innymi bo zawsze łatwiej krytykować innych niż siebie więc może poszukaj wad w sobie...???