Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja sie pytam

dlaczego faceci lecą na tapeciary?

Polecane posty

Gość sting7
Jak ja widze "tapeciare" to mnie na smiech bierze:D Dziewczyny są jescze normalni chłopacy, którzy patrzą najpierw czy dziewczyna nie ma nadmiernego makijazu. Kurcze rzadko widuje w pelni naturalne dziewczyny badz jedynie z delikatnym makijazem, ale naprawde jestescie sto razy lepsze od tych wszystkich pustakow.

Gość ikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
JA sie spotkalam kiedys z tym,ze moj owczesny facet siedzial twarza w twarz ze mna i powiedzial czule "ty sie chyba w ogole nie malujesz"... Malo nie padłam, gdyz byly to czasy,kiedy nagminnie robilam smoky eyes,uzywalam czranej kredki i musialam ukrywac duzo pryszczy...takze faceci bywaja slepi;p

Gość dlaczego zebe przeleciec
ale durne pytanie a dla czego żenią sie z brzydkimi

Gość hoocker
ahahha, tak mi szkoda niektórych wypowiedzi. pff. :D ahahaha, ciekawi mnie Wasza wypowiedź na temat osób 'emo' bo w końcu ostry makijaż, wystylizowane włosy, ubrania w kolorach RÓŻu i czerni, to charakterystyczne dla tej subkultury. także więc, jak to odróżnić? pffff ;d moim skromnym zdaniem, to jesteście wszyscy chorobliwie zazdrośni. nie macie poczucia własnej wartości przez takie osoby,które lubią upiększać siebie . Bo jak można się czuć,gdy po raz kolejny facet na imprezie wybiera tzw. 'lalke' zamiast Ciebie i poprostu się z nia świetnie bawi. I skoro, tak jak uważa większość z Was, NIE ZAZDROŚCI tym dziewczynom, które chcą się podobać mężczyznom, to dlaczego piszecie o nich? Nie wierzę w bajeczki, na temat ; ZNISZCZY SOBIE CERĘ, etc. To ich sprawa, wiedzą co robią mają kontrolę nad sobą, więc nie rozumiem po co są, te wasze wypocinY, Z KTÓRYCH WYNIKA, że dziewczyna nie może używać podkladu, bo otrzyma miano TAPECIARY? hahahahaahha, dziewczynki, wystarczy uwierzyc w siebie, i napewno zrozumiecie kiedys, dlaczego facet woli ładną, zadbaną kobietę,niz taką z syfami i zaczerwieniami na mordzie. a od zmarszczek, są różne kremy, to XXI w, ... chyba tyle. :D

Gość Mezczyzna co wie co i jak.
Borderliniowa..Ja tez wole dbajace o siebie dziewczyny z makijazem(nie mylic ze skwarkami po solarce) niz "naturalne pieknosci" Po to sa kosmetyki zeby ich uzywac , i jesli moja bejbi ma przy tym wygladac sexowniej to smialo przyjmuje to na klate.

Tapeciara to skwary po solarce właśnie. :P I naturalna piękność, a nie przeciętna nieumalowana. ;) Niektórym wystarczy delikatny makijaż i wyglądają przecudownie! Uważam, że są tysiąckroć razy piękniejsze od tych z mocnym makijażem, które bez niego wyglądają po prostu przeciętnie. :)

...bo wiedza ze najważniejsze kryje sie przed wzrokiem. :classic_cool:

Gość Mezczyzna co wie co i jak.
To w takim razie lubie srednio wymalowane dziewczyny miedzy slabo wymalowanymi"naturalnymi pieknosciami" a solar-skwarami z kg tapety:)

No proszę topik z 2006 roku i nadal aktualny. :P Całe szczęście wśród moich rówieśniczek nie ma praktycznie "tapeciar" więc śmiało mogę napisać że nie lecę. :classic_cool:

Gość mam paszport polsatu
Lubię kobiety z zacięciem malarskim i ze smykałką do prac ręcznych bo takie tapetowanie to też fajna sprawa.

Gość piotrek90
dla mnie tapeciary są fajne

Gość jklkjhjk
wiekszosdziewczyn,kobiet bez make up-u wygladaja strasznie niektore nie da sie poznac , pisze to szczerze taka prawda

Gość sweetki9ka
Co kogo obchodzi ile ktos nakłada makijażu? o mnie ktoś mógłby powiedzieć że "żal" bo się nie maluję;| nie lubię to nie stosuję makijażu zresztą nie mam takiej potrzeb.Każdy ma własne upodobania skoro dziewczyna lubi podkreślać swoją urodę niech to robi. Proszę bardzo. Co do spodni w rozmiarze XS- mam wrażenie, że Cię to boli? Sama nosisz L?Czy XL? Dziewczyna ma czym się pochwalić to nosi biodrówki XS i bluzki, że pępek widać i prawidłowo gorzej gdyby nosiła biodrówki a z nad ich stanu wylewałby się tłusty brzuch wtedy to rzeczywiście wyglądałoby niesmacznie. Przeważnie mianem tapeciary określane są dziewczyny, które są naprawdę ładne. Mają ładną figurę i buzie. Że pomalowaną? Proszę bardzo po to wymyślono makijaż drogie Panie. Nie które rzeczywiście wyglądają nie ciekawie ale to już wynika z ich braku umiejętności stosowania tego wynalazku:) ale nie każdy urodził się geniuszem:)

Gość sweetki9ka
Hoocker popieram w 100 prc

Gość zbulwersowany82
To zależy od gustu faceta - niektórzy lubią tani blichtr oraz kicz - ich sprawa. Przeciez laska, z ktora sie pokazuje, swiadczy tez o moim guscie. Mysle ze najgorzej jest w mlodym wieku - wtedy tanie wino urzeka najbardziej ;) Dopiero po latach zaczynamy zwracac bardziej uwage na ukryte piekno, ktore w was drzemie, a kicz i wiocha zaczynaja smieszyc (moj przypadek). Przykładowo taki nasycony róż ... no zawału można dostać :P

Gość Lubie placki
Ja uważam że większość osób tapetujących się cechuje niskie poczucie wartości, kompleksy na swoim punkcie i brak akceptacji. Można to zauważyć na starych zdjęciach z podstawówki, gdy taka przyszła tapeta straszy twarzą. Ja jako mężczyzna nie lubie solarek i pudernic, malowane włosy uznaje tylko rude, odpadają tusze, szminki i inne kredki i cienie. A i faceci których znam nie lecą na tapeciary, ideał mężczyzny dla większości kobiet to wysoki wysportowany umięśniony gość z ładnym samochodem (i nie gadajcie ze nie kręcą was bryki, bo to nieprawda), musi być typem macho i mieć dobrą pracę. Tacy goście zwykle zamieszkują blokowiska, nie szukają kobiet na stałe i także nie są zbyt inteligentni. Jak nawaliłem byków to sory nie mam czasu na korekty

Gość sJutressdsssredd4d5ddd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra stala sie ostatnimi czasy bardzo popularna.