Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Co Ja Mam Robic

Myślę Że Mój Ojciec Zdradza Mamę .... Pomocy =

Polecane posty

Prosze o pomoc! Wiem ze to bardzo prywatna sprawa ale ja juz sobie z tym nie radze. Moj (no w sumie) ojczym jest z mama juz 12 lat ... i jest od niej mlodszy o 8 .... boje sie ze on ja zdradza ... a maja 3 letniego synka. Znalazlam stron erotyczne w moim kompie a to na pewno nbie moja robota .... a takze ogloszenia z agencji towarzyskich z mojego miasta i imiona tych panienek. Co ja mam robic???????????? Pomocy!

Gość yja
powiedz o wszystkim matce, nie ma sensu tego przednią ukrywać. Jeżeli tak faktycznie jest, to i tak się o tym dowie wcześbiej czy pużniej.

Gość ogryzacz akacji
daj mu dupy, to zostanie przy was...albo loda mu zrób, może twoja mama tego nie robi. Facet może potrzebuje wrażeń, trzeba mu je dać, niech chłop wie że warto z wami zostać

ogryzacz akacji .... no taaa super pomysl zaczne sie puszczac z wlasmyn ojcem ... bardzo mi pomogles wiesz ... ja mam serio problem a ty sobie jaja robisz .. ale luz

Gość ogryzacz akacji
ojczym to nie ojciec, daj mu szpary i po sprawie, a potem możesz go nawet szantażować głupia ty...

Gość to w końcu ojciec
ojczym czy prowokacja???

porozmawiaj z nim; powiedz mu co wiesz co podejrzewasz i; jeżeli nie zdradza, powiedz mu że natychmiast ma z tym skończyć, nie powiesz wtedy o niczym mamie by jej nie ranic, jezeli zdradza powiedz mu by jej o tym powiedział albo sama to zrobisz.

ojczym .. ale ja go traktuje jak ojca z reszta .. ja wiem ze to normalne ale nie jest normalne to ze szuka dziewczyn z mojej miejcsowosci ... i wysyla na nie esy .... poszukiwanie agencjio i lasek ... ogladanie to co innego

Gość ogryzacz akacji
zdradza, zdradza, na pewno, zresztą możesz to sama łatwo sprawdzić. Załuż tylko coś seksownego i usiądź mu na kolanach kiedy mama już śpi, i wyszeptaj mu czule do ucha "opowiedz mi bajkę na dobranoc"

Gość powiedz o tym mamie
ale popros ja o dyskrecje przed ojcem,niechsama sie temu przyjrzy

=((( dzeki chociaz za tro ... dzisiaj znalazlam kolejne ogloszenia i juz sama nie wiem co mam robic ... ale jeszce raz dzeki

Gość konstancja333
jezeli powiesz matce ona ci nie uwierzy powiesz jemu ze powiesz jej bedzie mowil ze z toba tez to robil

Gość jupitkaaa
ogryzacz jestem prymitywnym niewyzytym gowniarzem, daj sobie siana dzieciaku bo jestes smieszny... jesli chodzi o problem to mysle ze powinnas porozmawiac z mama, a ile masz lat??

Gość Sharp
DAj mu żyć

Gość no ale
z panienkami z Agencji się nie zdradza,łapie się tylko choróbska i przepuszcza pieniądze.

Gość konstancja333
moj ojciec zawsze zdradzal mame po 37 latach mama zostawila go bo pojechal do sanatorium i znowu mial sie zenic a dzisiaj siedzi i placze kim jest bez niej nikim jego kochanki tez go nie chca bo po co ma problemy z prostata

Gość agnieszkaK.
napisz do niego meila z ostrzezeniem, albo wyslij anonimowy list...nie jako ty tylko ktos inny... TYLKO napisz na kompie a nie twoim pismem...mozesz go tez zaczac szantazowac i w ten sposob troche sobie dorobic... (to byl zart- wiem, okropny w tej sytuacji...ale ) sama nie wiem, czy to nie prowokacja .... nie mow mamie na razie a z nim nie gadaj bo sie wyprze...