Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalin a a

Rano wstałam szczęsliwa bo

Polecane posty

Gość Kalin a a

1. nie myślę juz o człowieku, który mnei skrzywdził, jak co rano i oc wieczór od 3 lat, z nadzieją, ze wróci i sie poprawi 2. myślę o tym, ze chyba wczoraj sie zakochałam 3. schudłam i wchodzi na mnie biała koszulka rozmiar 36 4. mam marzenia, wierzę A wy jesteście szczęliwi dziś rano?

ja nie jestem bo : rano wstaje do pracy której nienawidzę jestem zakochany bez wzajemności od 3 miesiecy do dupy z takim życiem ...:(

Jestem szczęliwa bo: - zjadłam najlepszą kanapę na świecie na śniadanie :)

A ja jestem szczesliwa bo mam najwspanialszą rodzine na śwecie. Rewelacyjnego męza którego kocham i on mnie kocha. I mam najlepsze dzieci, mądre, zdrowe i ładne :)

Gość a ja dlatego
nie bo; 1.jestem chora od dwóch miesięcy 2.w pracy nie mogę się dogadać mimo dobrych chęci 3.przefarbowałam się na...różowo!!!!!!!!!!!!!!! tak,bo: 1.moje życie rok temu wyglądało jeszcze tragiczniej 2.dziś mam wolne 3.mam Jego

Gość Gosssia
A ja będę szczęśliwa bo: dzisiaj powiem mu że odchodze tak poprostu odchodze

Gość suepr temat

Gość suepr temat
nie szcezsliwa bo: 1 nie nawidze pracy 2 niewyspana znow sczesliwa bo: 1 niedlugo weekend! 2 jest ON!!!!!!!!!!:)))))))

A ja wstaje i nie jestem ani troche szczesliwa, bo nie mam powodow. Probowalam juz chwytu z najlepsza kanapka, ale nie podzialal; probowalam myslec o pracy, ale mam strasznie duzo zmudenj roboty do wykonania, wiec tez tez odpada. Probowalam mysla o tym, ze pojde do kosmetyczki i sobie zrobie brwi, ale nie mam kasy, wiec nie pojde... Mam wymieniac dalej..? :o

Murcielago...eee na pewno, coś jest...choćby to, że masz tą pracę, możesz jeść śniadanie, masz do \"zrobienia\" tylko brwi...i nie masz co dalej wymienić, bo będzie tylko lepiej :D a ja jestem szczęśliwa, bo zostało 90 dni do czegoś z czym wiąrzę wielkie nadzieje i z każdym dniej tych cyferek ubywa :D no i też jest ten Ktoś, i inni, i zdrówko i marzenia... ale ten leń mógłby dać mi spokój ;)

Gość moltek
a ja myśłałem, że sąsiad cię zerżnął po pół litrze czyściochy

Gość a ja mili państwo
szczęśliwa nie jestem, bo on ma mnie głęboko gdzieś - żałuję tylko, że nie powiedział od razu, ze jestem zabawką :( a szczęśliwa...? bo mam nadzieję, że on szybko minie. i tego chcę najbardzoej w świecie...

Gość ja też...
no, może nie szczęśliwa ale bardzo zadowolona z życia : - mam wspaniałego, mądrego i zdrowego syna - jestem zdrowa - w Walentynki napisał mój ex, a ja z czystym sumieniem mogłam go już olać i nawet serce mi nie zapikało :) - mam problemy do rozwiązania i na pewno je rozwiążę - mam bardzo stresującą i odpowiedzialną pracę, ale nie zamieniłabym jej na inną - nie ma dzisiaj takiego mrozu jak wczoraj i nie musiałam skrobać tej wielkiej przedniej szyby w samochodzie - zapisałam się na studia (znów) - i jeszcze mam tyle do zrobienia w życiu i mam pozytywną energię czego i Wam życzę :)

jestem sczesliwa bo: mam najwspanialsza mame na swiecie mam marzenia mam przyjaciol wierze w to, ze bedzie lepiej jestem nieszczesliwa bo: nie mam GO :(

A ja się staram cieszyć z tego co mam. Poza tym jestem poddenerwowana bo jutro mam dwa egzaminy a zarazem zadowolona bo jutro na chatkę jadę :)

Gość wstałam bardzo
nieszczęśliwa:O bo 1)jestem chora na grypę:O 2)mam chory kręgosłup,który strasznie boli:O 3)mam zawirusowany komputer i nie wiem co robić:O jednocześnie szczęśliwa bo 1)są dzieci:D 2)jest on mój mąż,przyjaciel i podpora życiowa w jednym:D

Gość mum
zawsze jestem szczesliwa, bo moje szczecie, to nie tyle dobry nastroj, ale bardziej jakos poczucie, ze trzeba łapac chwile, poki mozna.nawet jak cos jest nie tak, to wiadomo, ze za jakis czas wszystko wroci do normy. wszystko na co mamy wplyw. byle miec zdrowie, nad reszta mozemy zapanpwac sami. i tego Wam zycze

Jestem szczęśliwa. Jestem chora, ale to co?? Wyzdrowieję i wtedy będę się cieszyć jeszcze mocniej z mojego zdrowia:-) Będę pracować za niewielkie pieniądze, lecz będę pracować!! Nie jestem ani gruba ani chuda, lecz JESTEM!! Mogę żyć, mogę zrobić tyle rzeczy:-D Wszystko mnie cieszy: śnieg, deszcz, burza, słońce. Nawet, gdy wali się życie... Cóż to?? Odbuduję je, jeszcze lepsze:-) Wielki dar: OPTYMIZM...

Gość kropelka77
A ja jestem trochę smutna bo: 1.Nie mam pracy A Jestem szczęśliwa bo: 1.Znalazłam miłość( a długo czekałam...27 lat) 2.Wiem że jestem kochana 3.Jestem zdrowa 4.Wiem, że będzie jeszcze lepiej :-)

Gość Malinoowka
ja nie jestem szczesliwa: wczoraj bardzo zawiodlam sie na czlowieku ktorego kocham, chyba kocham, i chyba nie chce juz z nim byc... :( promykiem szczescia jest to ze jest osoba z ktorą chcialbym byc, ale on jest za niesmialy zeby to zaczac ...

a ja jestem zalamana,bo od dwoch dni szukam we wroclawiu chomika syryjskiego i nigdzie nie moge znalezc....ta cholerna moda na chomiki dzungalskie i borowskiego mnie dobija:/

wstalem szczesliwy bo: 1. Wiem ze mnie ktos kocha 2. Bo ja kogos kocham 3. Bo bedziemy dzis znow rozmawiac 4. Bo tu swieci slonce 5. Bo sie staram niczym nie przejmowac:))

1.od dwóch dni jestem oficjalnie zaręczona 2.miałam najcudowniejsze Walentynki pod słońcem 3.za kilka dni wychodzę za mąż 4.rośnie we mnie nowe życie 5.kocham mojego Miśka z całego serca 6.Misiek kocha mnie 7.mam najlepszą mamę na świecie 8.sesja skończona i to z bardzo dobrymi wynikami 9.zdrówko dopisuje 10.w pracy dostanę umowę na czas nieokreślony O RANY JAKA JA JESTEM SZCZĘŚLIWA ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️