Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotka78787878

krem na celulit

Polecane posty

Gość dotka78787878

czy ktoś może mi poradzić jakiś dobry?

Gość dla mnie najlepszy
jest krem antycellulitowy z Avonu, który dodatkowo wyszczupla. W promocji kosztuje 40 zł, ale warto zainwestować. Obecnie mam drugie opakowanie, stosuję tylko raz dziennie a efekt widoczny jest golym okiem: celulit mniej widoczny, uda i pupa bardziej jędrne. Polecam wszystkim.

Gość kikuniakkkkk
dla mnie też avon rewelka ten wyszczuplająco-cellulitiksowy

Gość nana 2626
Dziewczyny! Moim zdaniem najlepszy sposób na cellulit to CODZIENNY MASAŻ ud pupy i nawet brzucha pod prysznicem (lub w wannie) SZORSTKĄ GĄBKĄ ( są takie bardzo szorstkie w drogeriach) i dopiero po takim masażyku ( troszke nieprzyjemnym ale da sie przeżyć i przyzwyczaić ciałko) WCIERAMY i wklepujemy (dłuuuuugo masując) jakikolwiek balsam: antyecllulitowy, ujędrniający, wyszczuplający(kto co lubi):) Taki zabieg należy powtarzać codziennie!!!! Naprawde widać efekty!!! Tylko to musi być porządny masaż a nie pieszczenie skóry;) Polecam! Sama stotuje i jak dla mnie REWELACJA :P

Gość nana 2626
Zapomniałam dodać, że dodatkowo warto stosować peeling kawowy:) Zaparzamy 3 łyżeczki kawy mielonej małą ilością wody, czekamy aż ostygnie, mieszamy z żelem pod prysznic i szorujemy uda i pupe. Skóra po takiem peelingu z fusów robi się super gładka, delikatna,wręcz aksamit!!!A kofeina z kawy zwalcza cellulit! Potem oczywiście smarujemy sie ulubionym balsamem;) Warto robic sobie taki peeling chociaż 2, 3 razy w tygodniu! Koszt- grosze:P:P:P Polecam! Działa!

Gość berenika4
Uwazam ze nana26 ma calkowita racje :-) A dla tych bardziej leniwych polecam serum EVELINE EXTREME SLIM 3d - naprawde REWELACJA :-D