sv7 18 Napisano 6 godzin temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: W Polsce dziś sklepy są czynne do godz. 13 Ostatni dzwonek na zakupy. Jakiś chleb czy inne niezbędne. Dobrze, że jutro wolne i zamknięte. Mokrego dyngusa i Alleluja! Idę sobie zaplanować dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 34 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie za bardzo sprzyja ci ta wyprowadzka Uśmiechnij się Ewentualnie musisz sprowadzić koleżankę od trójkątów i jakoś to będzie To ten żałosny fræjer, co szczycił się tym, że zdradza żonę? Nie dość, że bez honoru, to na dodatek przemądrzały i zadufany w sobie. Okropny ma vibe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1809 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Get Оut napisał: A to nie wiedziałem i w ostateczności można gotowce kupić. Byłem, bo co ludzie powiedzą i będą wytykać palcami. Teraz wszystko można kupic gotowe choc domowe lepsze. Seenik piekę właśnie Też byłam ale jakoś mało ludzi. Może już nie chodzą świecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1809 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, sv7 napisał: Ostatni dzwonek na zakupy. Jakiś chleb czy inne niezbędne. Dobrze, że jutro wolne i zamknięte. Mokrego dyngusa i Alleluja! Idę sobie zaplanować dzień. W sklepie pustki ale i mało co jest. Ludzie wszystko wykupili. Część Seven Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, sv7 napisał: Ostatni dzwonek na zakupy. Jakiś chleb czy inne niezbędne. Dobrze, że jutro wolne i zamknięte. Mokrego dyngusa i Alleluja! Idę sobie zaplanować dzień. Wesołych Świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: W sklepie pustki ale i mało co jest. Ludzie wszystko wykupili. Część Seven Wszystko wykupili? Chleb też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 5 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wszystko wykupili? Chleb też? byłem 1 h temu po chleb i było jeszcze ze 20 chlebów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 233 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wszystko wykupili? Chleb też? Siedzisz pod piramidami i rozkminiasz, czy dla jeża starczyło chleba? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1809 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wszystko wykupili? Chleb też? Chleba to nie uświadczy. Polewe czekoladową ostatnią wzięłam. Jakiś koleś szukał sera białego to mu pani powiedziała że w tym roku przeszło tornado i jest tylko almette a w kostce nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1809 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: byłem 1 h temu po chleb i było jeszcze ze 20 chlebów Jakiś duży sklep? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1809 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Siedzisz pod piramidami i rozkminiasz, czy dla jeża starczyło chleba? Spokojnie mi nie trzeba. Jakby co upiekę sobie bułki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: byłem 1 h temu po chleb i było jeszcze ze 20 chlebów To nie komuna, że niczego nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 34 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To nie komuna, że niczego nie ma A upierdliwica już waruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Nie za bardzo sprzyja ci ta wyprowadzka Uśmiechnij się Ewentualnie musisz sprowadzić koleżankę od trójkątów i jakoś to będzie Już kolejna osoba to zauważyła, że od wyprowadzki tylko się wszystkich czepia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 233 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Dangerous napisał: A upierdliwica już waruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Już kolejna osoba to zauważyła, że od wyprowadzki tylko się wszystkich czepia. Chyba to życie z daleka od Ojczyzny nie za bardzo sprzyja Współczuję. To notoryczne czepianie się Leżaka i powtarzanie po raz milion o Jukonie świadczy o poważnych zaburzeniach psychicznych, tego co się czepia. Żeby nie było pije teraz do Śliwki, Pravika, Siura i tej Księżniczki z tira. Bo te osoby najwięcej się czepiają innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Chyba to życie z daleka od Ojczyzny nie za bardzo sprzyja Współczuję. To notoryczne czepianie się Leżaka i powtarzanie po raz milion o Jukonie świadczy o poważnych zaburzeniach psychicznych, tego co się czepia. Żeby nie było pije teraz do Śliwki, Pravika, Siura i tej Księżniczki z tira. Bo te osoby najwięcej się czepiają innych. Siur miał momenty, że sobie normalnie rozmawial, a teraz nie uświadczysz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1809 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Siurentajski napisał: Zawsze można wyłączyć. Ale podobno siedzisz za granicą, to jak widmok ma ci radio polecić jak on jest z zpodkarpacia (cytat z kolegi, pisownia oryginalna), podobno też z Jukonu, ale żadnego języka obcego poza polskim nie zna Na Podkarpaciu też jest radio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 5 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Jakiś duży sklep? maleńka osiedlowa piekarnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach