Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka gruszka

Chciałabym, aby mój facet bardziej się starał...

Polecane posty

Gość Ewa 22
Nie kocha. To pewne.

Gość kipila
faceci to egoisci mysla tylko o sobie a jak juz cos zrobia dla kobiety to trzeba ich wychwalac w niebogłosy

Gość jabłoń
Dla kochanek nie sa tacy,starają się jak cholera.

Gość kipila
dla kochanek sie stara... to znak ze swojej kobiecie ufa , wie ze przy niej moze zachowywac sie swobodnie, nie tylko jako chodzacy ideal a ktos kto ma tez wady..natomiast komus innemu nie ufa tak jak swojej dziewczynie i slodzi bo chce sie przypodobac

Gość do kipila
I co żony maja z tego zaufania - muszą żebrać

Gość kipila
ale wogole jej nie dostrzega? moze ona zbyt wiele wymaga nie , faceci nie sa domyslni , moze nie mowi mu o tym czego jej brakuje.. przeciez nie ukrywajmy faceci roznie okazuja swoja milosc.. to nie jest tak ze kazdy facet ktory kocha musi codziennie robic to i to.. faceci sa rozni sa zakochani ale leniwi zakochani ale nie potrafiacy mowic o uczuciach itd..

Gość konrado
kocha ;)ale sie zasiedzial bo jest mu dobrze a pewnie to leniuch jakis..

Gość a ja jestem zadowolona

Gość gilka
zadowolona ze co?

Gość a ja jestem zadowolona
ze starań mojego faceta, nie jest leniwy i to co czuje wyraża codziennie, niezmiennie od 27 lat- tyle jesteśmy razem:)

Gość gilka
no to pozazdroscic tylko...

Gość ehhhh
najprawdopodobniej to zasiedzialy leniuch co nie znaczy ze nie kocha

Gość do naiwnej słodkiej
Gienka- twoje potrzeby zna już cała Polska :)

Gość ehhhh
jaka gienka?

Gość do naiwnej słodkiej
Jak to jaka? Gienka i już.....

Gość o tak o tak
przyjdzie czas, ze cię zaskoczy. Powie, ze odchodzi do tej, która nie musi prosić o czułości, bo sam z własnej woli chce to robić.

Gość Gienka
już zaczął cię przytulać, czy nadal kocha inną. Jeśli tak, to masz przechlapane.

Gość chcesz czuć jego miłlość
a on cię kocha? Wszystko wskazuje na to ze wszystko co robi , robi na odczepnego.

Gość o tak o tak
ja też bym chciał wiecej niż raz na tydzień.

Gość jjjjjjjja
ja już nie wiem jak mówic mojemu facetowi o tym że potrzebuje więcej jego troski, uwagi i pomocy. Ja nawet jak zatnie palec to biegne do apteki po plaster i marwie sie że go boli, jak przychodzi z pracy ma zawsze gotowy obiadek. Kanapeczki do pracy tez zawsze ma gotowe. A ja czasami przyjde zrąbana z pracy, głodna a on jest w domu to nawet nie zapyta czy nie jestem głodna, czy mi czegoś nie przygotować. Nie mówię już o tym żeby pomyślał jak siedzi w domu żeby posprzatać bo mi zdarza sie że przez cały tydzień latam z wywieszonym językiem. Ale wiem że to wynik wychowania przez \"troskliwą mamusie\" która wszystko mu pod nosek zawsze podstawiałą nawet herbaty nie musiał sobie sam zrobić! Już nie iwem jak z nim rozmawiać!

Gość ach te mamusie

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssss
ej sorry.tez mam ten problem ale nie sadze ze moj chlopak mnie nie kocha.Po prostu ma inna osobowosc.Czasami facet moze duzo gadac a wcale nie darzy tak wielkimi uczuciami.Ciezkie jest zycie z taim typkiem :) sama wiem,ale mozesz to obrocic w zart,ja sama sie czesto domagam pieszczot i czulych slowek :))

Gość do Gienki
Stara się już, czy dalej cie olewa?

Gość ilonka86
moj chlopak ma charakter kobiety! serio! wie czego potrzebuje wie czego pragne i oczekuje tego samego! jest slodziutki mowi o uczuciach i zdazylo sie ze plakal przy mnie :P jedno co go rozni od kobitki to to ze ciagle ma ochote na seks :)

hej autorko topiku, mam tak samo jak ty ;) tez moglabym i chcialabym czuc na kazdym kroku milosc i pozadanie, niestety ono w trudach codziennego dnia troszkę się oddala i zanika ;) moze dlatego jest potem w takich naglych przyplywach namiętnosci tak doceniane ;) zapewniam cię ze gdyby co chwila mowil ci \'\'kocham cię\'\' itp. to w pewnym momencie zaczelabys te jakze wazne slowo traktowac calkiem normalnie, a przeciez nie o to chodzi ;) pozdrawiam ;) ale uwierz, mam tak samo ;) tez bym mogla byc przytulana na kazdym kroku ;)