Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kateczka006

jak zrobic reklamacje w avonie???

Polecane posty

Gość Kateczka006

mam pytanie jak moge zareklamowac produkt w avonie. Byl on raz uzyty dla sprawdzenia koloru ktory okazal sie inny niz w katalgu o wiele ciemniejszy!!!!Zarowno w opakowaniu jak i w uzyciu !!!! A na tronie niestety nie ma zadnych informacji na ten temat, z gory dzieki pozdrawiam

Gość nutellka
idź do konsultantki tej od ktorek kupowals i zapytaj sie o to

Gość Kateczka006
tak ale ona twierdzi zeby tego nie robic tylko zamowic nastepna rzecz a na katalogu i opakowaniu pisze ze w razie problemow w ciagu 3 miesiecy mozna zwrocic produkt lub wymienic

Gość radzę ci
Nie słuchaj jej!!!!! Nie zamawiaj kolejnej rzeczy, tylko oddaj to, co wg Ciebie nadaje się do reklamacji! Ona tak mówi, bo straci prowizję za oddany towar i nie chce się bawić w reklamację. Tobie bez żadnego "ale" przysługuje prawo do zareklamowania towaru i tyle. Gdyby ona stanowczo odmówiła, wtedy idź do biura tej firmy lub skontaktuj się przez infolinię i powiedz w czym rzecz. Konsultantka naraża się w ten sposób na nieprzyjemności. Możesz jej to zakomunikować!

Gość kaczka dziwaczka taka
juz nie raz przejechaalm sie na zakupach w avonie !!!!! mimo tego ostatnio znowuz sie skusilam bo te katalogi tak zachecaja no i znowu jestem niezadowolona odcienie kompletnie nie takie jakie byc powinny szminka zamiast delikatnego rozu ma odcien brazowy a podklad w kompakcie ma kolor mocno opalony a na twarzy pomaranczowy i co mam z tym zrobic ???? w katalogu wygladal bardziej naturalnie przedewszystkim o wiele jasniej

no to oddaj, to jest właśnie ta przewaga nad drogerią, że masz prawo zwrócić wszystko w ciągu 3 mies., jeśli nie zużyłaś więcej niż 1/4 czy 1/3. poza tym, dobra konsultantka powinna mieć próbki.