Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GINKAAAA

PROBLEMIK Z ŻĄBKIEM, PROSZĘ O OPINIE!

Polecane posty

Gość GINKAAAA

Mam taki problemik i prosze was bardzo o radę, a dokładnie wczoraj rano kiedy byłam w łazience, schyliłam się po coś i tak jakby poczułam jak coś mi się w zębie naciąga i od tamtej pory aż do teraz ciągle mnie on boli! Bez przerwy! Napewno nie mam w nim dziurki, bo ząb był już leczony i plomba jest na swoim miejscu! Ale mimo wszystko boli i boję się iść do dentysty, bo nienawidze tego miejsca i w ogóle! Może ktoś z was miał coś podobnego, co nie okazało się niczym wymagającym dentysty! Prosze o pomoc!

Gość bziksa
Niestety masz martwy ząb. Źle został zaleczony, gratuluję.

Gość GINKAAAA
Jak mogę miec martwy ząb, skoro mnie boli! Poza tym był dobrze leczony, bo prze 3 miesiące nic z nim nie było!

Gość bziksa
Ale Ty głupia jesteś! A kto Ci powiedział że martwy nie boli? Czas leczenia nie ma wpływu na efekt leczenia! Jeśli coś jest zbabrane (a wystarczy odrobina niedoleczonego kanału) to dupa blada. A z tego co piszesz to leczenie kanałowe, więc jest MARTWY to są objawy typowe.

Gość GINKAAAA
Po pierwsze nie miej pretensji do mnie, bo gdybym się znała to bym tutaj o nic nie pytała! Wystarczy tylko pomyśleć logicznie! A po drugie nie miałam kanałowego tylko zwykłe zalepianie dziurki! Jeszcze nigdy nie miałam kanałowego i choć wiem, że pewnie teraz będę mieć, bo jednak mam nadzieję, że nie! Zawsze miałam zdrowe zęby, najwyżej malutkie dziurki!

Gość bziksa
A od kiedy "zwykłą dziurkę" leczy się 3 miesiące? A po drugie skoro nie podoba Ci się odpowiedź to po co zadajesz pytanie? Trzeba było napisać że interesuje cię odpowiedź wyłącznie o treści "NIC CI NIE JEST NIE MUSISZ IŚĆ DO DENTYSTY"

Gość Zigga
Wcale nie pisałam, że leczyłam go 3 miesiące, tylko 3 miesiące temu! Poczytaj troszkę dokładniej! A ja zadałam tu pytanie bo tak chcę! Nie, że oczekuję odpowiedzi nic ci nie jest, tylko po prostu nie cierpię chodzenia do dentysty jak większość ludzi i niestety obawiam sie tego! Trochę więcej wyrozumiałości dla ludzi! Mam wrażenie, żereagujesz zbyt wybuchowo!

Gość to jak ty sie nazywasz
zigga czy ginkaaa?? :P

Gość Zigga
I tak i tak a co ;p?

Gość DLACZEGO AUTORKA
MA DWA RÓŻNE NICKI??

Gość DLACZEGO AUTORKA
PEWNIE JEDNYM PISZE ABY BLUZGAĆ A DRUGI ABY ZGRYWAĆ MIŁĄ I POTRZEBUJĄCĄ RADY :P:P:P

Gość bziksa
No proszę to jest Was dwie! Nie reaguję nerwowo tylko skoro nie chcesz usłyszeć prawdy no nie wpieraj komuś, że nie ma racji. Ale nie ma co pomagać skoro nie chcesz pomocy, sukcesów życzę.

Gość emka1111

Gość Zigga
Wcale nie, zazwyczaj na forum nie bluzgam komuś! mnie to nie bawi! Po prostu mam różne nicki, bo nie chcę żeby mnie kojarzono z rpoblemami, jak np ten z ząbkiem! to wszystko! Myslę, ze nie jestem jedyną osóbką tak robiącą!

Gość Zigga
Dobra zwijam sie, bo widzę, że wszyscy tu się rzucaja o wszystko! O to, że nie chcę pomocy, że jestem głupia, że mam 2 nicki! Męczy mnie to! Wymyślę sobie inny nick i nawet mnie nie poznacie :P!

Gość DLACZEGO AUTORKA
No i czemu się drzesz?

Gość Zigga
Hmm...drę się, tak? Widzicie sami, kolejna pretensja! Ale nie nie drę się! Jestem dziś wyjątkowo spokojna, bo przez ten ząb nie mam siły na nic!

Gość babs
Jak widzisz zadna z tu obecnych kolezanek nie chce ci udzielic rady . Idz do dentysty. Moze to nic powaznego. A moze jednak zab sie psuje pod plomba. Nie dowiesz sie jak nie pojdziesz