Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiking

Polsat cyfrowy

Polecane posty

Witam!!!Mam ochotę zamówic sobie dekoder Polsatu i wziasc to do Anglii.Jkaiee są Wasze opinie na temat ich oferty?Będzie to znoisnie chodziło w UK?? Thnx za odpowiedzi

Osobiście Ci powiem, że sama mam Cyfrowy polsat i jestem zadowolona:) Moji bracia, także go kupili, a pracują w Anglii więc tam go też wzieli;) Więc za granicą działa:)

Serdeczne dzieki TRASZKA:).Chyba jutro go kupuje.A co z sytuacja gdy po miesiącu czy dwóch chciałbym zrezygnować??

Gość kayka
umowe sie podpisuje na pare m-cy jak przypuszczam. Przynajmniej tak jest w Cyfrze. Bedziesz zapewne musial pisac pisma z prosba o rozwiazanie wczesniejsze umowy ale ONi wcale nie muszą sie zgadzac. Jesli chodzi o odbior to Pc bedziesz odbieral przez satelitę, takze nie ma wplywu czy to Anglia czy Polska

A JA NIE POLECA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OWSZEM GDY PŁACIŁAM W CZASIE TRWANIA UMOWY WSZYSTKO BYŁO OK ALE POBLEMY ZACZEŁY SIE GDY POSTANOWILAM ZREZYGNOWAC Z USŁUG CYFROWEGO POLSATU A TEGO NIKOMU NIE POLECAM NAJPIERW NAPISALI ZE MAM ZALEGLOSCI CHOC ICH NIE MIALAM POTEM ZE ZA POZNO WYSLALAM PISMO BO POWINNO DOJSC DO 12 A DOSZLO 17 TAK WIEC W REZULTACIE PLACILAM ZA CYFROWY POLSAT DODATKOWE TRZY RATY CHOC NIE KOZYSTALAM Z ICH USLUG POLECAM WSZYSTKO OPRÓCZ CYFROWEGO POLSATU