Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelitka

mały problem

Polecane posty

Gość karmelitka

Czesc nazywam sie Ania mam 25 lat mieszkam w warszawie waże 40 kg,moj wzrost to 165 cm,jestem brunetką o brazowych oczach ,nie dawno skończyłam studia i poznałam mojego obecnego chłopaka.To znim właśnie straciłam dziewidztwo.I tutaj jest teraz moj problem nas zpierwszy raz był normalny wręcz magiczny wielkie łóżko,jedwabna pościel,wszędzie blask rozpalonych świczek piekny zapach kadzidełek płatki róz rozrzucone wszędzie,wczesniej romantyczna kolacja przy wspaniałej muzyce nastepnie wspolna kąpiel i masaż dla rozluznienia to wszytsko przy wspaniałym akompaniamencie czerwonego słodkiego winka.Długa gra wstepna ,wszedł wemnie bez zadnego problemu skonczylismy praktycznie w tym samym czasie potem przytuleni zasnelismy we własnych objęciach.Tylko że każdy nastepny raz był coraz gorszy ,on nie robil nic by mnie podniecic poprostu am ochote to podchodzi rozbieram mnie i bierze nawet jak nei mam zbyt an to ochoty.Do tego doszły te jego dziwne zachcianki chce zebym go wyzywala od skór^%^@ i zebym go bila po twarzy ręka albo ostatnio wziąl swieczke i zaczal sobie nia polewac sutki :| Zapytałam sie co robi to powiedzialzebym zamknela morde i go dalej posuwała.Jakiś czas temu masturbował sie pod prysznicem i wsadzał sobie w odbyt jakis nasz szampon :| myslał ze zamknąl drzwi... chce mnei ciagle wiązac ciągnąc za włosy ostatnio zaproponował zbeym na niego oddała mocz,podaczas seksu wyzywa mnie od kur%$...NIE WIEM CO MAM ROBIC! POMÓŻCIE!!! ja chce normalnego seksu takiego jak za 1 razem!!!!!!!!!!

Gość bu halol
Ładna prowokacja. Ale jeśli to prawda to: świeczki wymień na lampiony elektryczne - bez wosku, szampony kupuj w butlach litrowych, lub 5 litrowych np. Tecso, Biedronka - nie wsadzi ich nigdzie, przeprowadz się do Krawkowa i postaw strażnika miejskiego przy drzwiach - tam podobno za przeklinanie mandaty piszą. A jak nie pomoże to zostaw huja...

Gość karmelitka
widzę ze nie moge liczyc na pomoc z waszej strony :(

Wydajesz się prowokatorem, ale... Jeżeli nie odpowiadają Ci preferencje seksualne Twojego partnera, to zmykaj od niego czym prędzej. Sex to sex, wcześniej czy później i tak wszystko wychodzi ... p.s. w jakim celu podałaś swój wzrost i wagę???? Series_38 162/52

Gość karmelitka
tak prowokacja ehhh podałam o bo zauwazylam ze wiekszosc sie pyta o takie bzdury czy naprawde tajkie rzeczy to odrazu prowokacja? jak go Kochamnie chce go zostawiacQ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja zostawiłam faceta, gdy zażyczył sobie analu... Jeśli chcesz z nim być to muszisz sie przyzwyczaić do jego zachowania, ale ja JESTEM PEWNA, ŻE NIE WARTO...